| Mosotti a întrebat:

M-am intrebat mereu de ce la sali exista biciclete pentru fete adica din alea cu scaunul jos, am intrebat pe ala de la sala si nu stia, a zis ca pentru fete sunt destinate si ca asa le-a achizitionat.
Ptr ca ele fac bicla pe alea normale cu scaunul sus, unele faceau si la celelalte daca nu mai aveau loc la celelalte.

Voi ce parere aveti? Fabricantul de ce a facut si varianta asta?! Poate sa fie diversitate, dar asa n-ar mai zice ca alea-s pentru fete.

21 răspunsuri:
| ionur a răspuns:

Pai poate a vrut sa facă și Petru fete separata cum este și pentru băieți separta poate alea sunt mai ușoare și se pot antrena și fetele și femeil adică Lea făcut special pentru fete și femeie

| Mosotti explică (pentru ionur):

Da, probabil e si asa, insa alea-s mai incomode, ca am incercat si eu acele bicle, e mult mai okey in pozitia clasica pe bicla.

| ionur a răspuns (pentru Mosotti):

Mosoti tu compari cu*ru tău cu alu femeie? Sau fata? Normală ca cine știe în poziția ai sta nu știu da normală ca nu o sate acomodezi pe bicicleta aia noi sunt băieți ele sunt fete iar bicicletele alea sunt pentru fete ce cauți tu cu cu*ru acolo nu știu da ai parcat greșit de data asta mosoti altă data ai grija unde parchezi și ce nebuni mai încerci eu zic ca dupăia sa nu zici ca la fete de ce merge da la mine de ce nu.

| Mosotti explică (pentru ionur):

Pai si biclele normale sunt folosite in egala masura si de femei si de barbati, deci nu dosu e problema.
Singura dif la biclelele normale pentru afara intre cele de barbati si femei, e ca alea de barbati au bara aia orizontala sus (de te incurca de te zapaceste), iar aia de femeie nu are.
Eu in Germania mi-am luat din aia de femeie ca nu avea bara aia, in rest sunt identice.

| ionur a răspuns (pentru Mosotti):

Pai este făcut special mosoti pentru fete ca să poată se se miște sau sa fie mai comod pentru ele de asta nu are nebunia ai de bara ca stiu cum este și eu am fost în Germania o peridoă destul de mare și tot la sala de fitness da nu m-am dus mai mult de 2 zile nu-mi mia plăcut deloc și nu mam mai dus dupăia ei le-au făcut special pentru femei bicicletele alea Câte ore te antrenezi pe zi la sala mosoti? Faci sport regulata? Sau te duci o data pe săptămână sau când ai timp și poți?

| Mosotti explică (pentru ionur):

An facut sala 7 ani.

| Mosotti explică:

Eu in Germania le-am vazut identitce, eu am luat de femeie ca sa nu aiba barea aia sus orizontala de ma incurca cand ma urcam pe ea.
De ce alea de barbati au bara aia orizontala sus? Alea pentru afara zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ionur):

Adevărata ce spui mister Ionur rolling on the floor

| ionur a răspuns (pentru Mosotti):

Pai sa nu cădem laughing))))) de asta are bara aia))))) sau gândit la binele nostru mosoti ce au zis ba sa punem bara aia sa nuși rupă ăștia gâtul pe aicialaughing)) dracu știe mosoti ce au avut un cap cu bara aia de au pus acolo ca și dacă îi întrebi vor veni cu fel și fel și tâmpenile de ale lor Germani sunt omaneii ciudați nu i-am înțeles niciodată și mereu mam apropiat cu inima deschisă la toți da au privirea subră și eu nu suport sa se uite cine la mine așa ori te uiți ca omul ori du-te dracu.

| Mosotti explică (pentru ionur):

Pai si femeile nu cad?! Ca la ele lipseste bara aia.

| ionur a răspuns (pentru Mosotti):

Mosoti eu zic sa nu ne comparăm cu femeile.ca nu are rost știm amândoi ca o femeie este în stare de multe în ziua de azi. iar bara aia dovedește asta ca ele și dacă cad tot în picioare rămână ele știu totul și poate totul.

| Mosotti explică (pentru ionur):

Ce zic eu, ce zici tu! Cine cade de pe bicla si merge tare, a pus-o, ca e femeie sau barbat.
Eu am cazut odata si stiu cum e.

| ionur a răspuns (pentru Mosotti):

Și eu am căzut mosoti de pe bicicletă de multe ori știu cum este sate doară cu*ru laughing))) mosoti eu merg la magazin Să-mi iau niște dulciuri și MonsterEnergizant revin

| Violleta2022 a răspuns:

La sala nu exista biciclete de exercitii pentru fete sau baieti, toate sunt la fel, doar se ridica si se coboara scaunul, in functie de inaltimea fiecaruia.
Vorbim de biciclete ergonomice de exersat, nu de plimbat pe strada!

| Mosotti explică (pentru Violleta2022):

Da, nu, se numesc "pentru fete", stai jos ca intr-un carting din ala cumva, nu stai sus pe scaunul ala care se ajusteaza sus sau jos.

Ceva de genul:

https://www.electronic-star.ro/......20-kg.html

Mie asa mi s-a zis, ca alea-s de fete cumva, la sala mi s-a zis, dar nu stia de ce.

Sau:

https://justfit.ro/......?/100936-r

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mosotti):

Imi pare rau sa-ti spun dar nici unul din bicicletele puse de tine nu sunt destinate "pentru fete"!
Ambele sunt folosite atat de fete cat si de baieti fara nici o problema.
Scaunul se ajusteaza in functie de lungimea picioarelor.
Nici o sala de gym din Australia si America nu au echipamente strict pentru fete sau pentru baieti, nu modifica nimeni scaunele pentru sexe diferite sau pentru anumite gabarite.
Nici in Romania nu se modifica, doar ca unii mai "destepti" au o impresie eronata despre aparate si destinatia lor, cand in realitate toate sunt create UNI-sex.

| Mosotti explică (pentru Violleta2022):

Da, iau in calcul si ce zici tu, este posibil sa fie asa, si eu am vazut in poza ca erau barbati acolo, poate de doar forma diferita, ca unii asa prefera.
Inseamna ca ala era prost de la sala de a zis asta.
Si mie mi se parea logic ce zici tu.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mosotti):

Da, cu siguranta era un prost!
Am fost la gym si in tara si in Australia si nu eista sali separate cu biciclete pentru fete si baieti, tu ocupi prima bicilceta care se eliberaeza, chiar daca pici langa un barabt sau o alta femeie.
In special bicicletele ergonomice nu se fac special pentru femei si barabti, doar un prost poate gandii asa ceva, facand confuzie cu bicicletele de plimbat pe strada, sau cele de curse pe sosea.

| Mosotti explică (pentru Violleta2022):

Pai da, nu avea nici o logica sa fie de baieti sau de fete, ai dreptate, dar eu am intrebat aici, ca cine stie, poate era.

| relian a răspuns:

Unde ai vazut tu la sala aparate speciale pentru femei,mai exact biciclete ce spui?
Eu nu am vazut nici la sali de alea uriase asa ceva.
Exista biciclete dar din alea ce mergi pe afara pentru femei, fara ghidon cum zic romanii, dar la sala nu stiu, eu nu am vazut, nu ca ma duc la sala, nu am fost niciodata happy0 ma refer sa fac sport la sala, asa in sali am intrat in destule, dar cu alte probleme, de aia zic ca nu am vazut.

| Mosotti explică (pentru relian):

Erau niste bicle si antrenorul imi zicea ca alea-s pentru fete, mai multe nu stiam.
Si eu ma miram sincer.