| Mihai87 a întrebat:

Marius Ancuta si cu Daniel Bontea s-au luat la bataie cand comentau un meci de snooker! Cei doi se luasera la cearta din cauza ca unul credea ca Williams va ataca iar celalat credea ca va juca la siguranta! Ancuta: Ataca Williams! Bontea: Ce sa atace, mantele? Ancuta: Mereu ma contrazici dobitocule, mai taci din gura! Bontea: Dobitoc esti tu, nu vezi ca n-are ce sa atace, esti un om lipsit de respect! Ancuta: Da du-te naiba de prost, de cand ma faci pe mine dobitoc? moment cand Ancuta se repede la gatul lui Bontea... pumni si picioare aveau sa-si imparta cei doi iar nevoie de spitalizare a avut Bontea, i s-a spart arcada si a trebuit sa se interneze! Ancuta a fost parasit de sotie motivand: Nu stau cu un bataus! De acum incolo noii comentatori de snooker vor fi Sorin Niculescu si Daniel Bontea! Ancuta nu-si mai gaseste serviciu de cand a fost dat afara de la Eurosport si e decis sa-si ia o vacanta in Dubai!

7 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Esti cel mai mare ratat care sta pe aceasta categorieoh go on
Ai dovezi cu privire la aceasta "disputa" inexistenta?!

| Mihai87 explică (pentru Ibrahimovic):

Si tu esti cel mai de rahat om din lume, te-am jignit eu pe tine anonimule?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi-i pot imagina pe cei doi într-o asemenea situaţie.

| passarisMB a răspuns:

Ancuta intr-adevar a fost lipsit de fairplay dar totusi si Bontea a gresit pentru ca el l-a provocat de la facut dobitoc.iar sotia lui Ancuta nu trebuia sa procedeze asa, pur si simplu ii reprosa de ce a facut fapta aia, dar nu sa-l paraseasca.auzi...:-)) pe motiv ca nu sta cu un bataus:-)) incredibila e lumea fratilor. oricum e treaba lor.

| Marius7121 a răspuns:

Sincer nu m-as mira ca Ancuta sa manifeste un astfel de comportament!

| Nitu_Ioan_1950 a răspuns:

Marius si Daniel sunt prieteni buni.Dovada? Continua sa comenteze impreuna pe Eurosport.Cu bune cu rele sunt cei mai buni comentatori. Binenteles de snooker.

| Papadopoulus_Costas_1953 a răspuns:

Nu cred o iota.Ancuta a fost parasit de sotie pentru ca s, a incurcat cu unul nu ca e un bataus.O fi mai voluntar dar nu cred ca e agresiv.In plus Marius nu e chiar oricine.Este medic stomatolog si are cabinetul lui in Bucuresti.Dar se pare ca pentru copilul pe care, l au s, a impact cu sotia.Ca vorba aia o spala si iar e noua.Dar a fost bolnav, sau mi e.Nu,i auziti vocea stinsa cand comenteaza? Disputa cu Bontea cred ca s, a stins dar nu se mai prea intalnesc la aceeasi emisiune pentru comentat.

Întrebări similare