| Elena3110 a întrebat:

O sa ma apuc de sala peste câteva zile pentru a slabi si a arata mai bine, am adunat grasime pe picioare si nu îmi place, o sa slăbesc daca ma țin cateva luni de sala? plus dieta bineinteles
Am 17 ani si vreau sa stiu daca se fac picioarele groase din cauza salii pentru ca eu deja am grasime adunata pe ele si vreau sa o dau jos nu sa le fac mai groase

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru atat lucru nu ai nevoie sa mergi la sala sau sa cheltui bani, dar iti trebuie ambitie si determinare, fiindca poti iesi la alergat zilnic, cate 5-10km si evident trebuie sa renunti la: paine, fainoase, pizza, dulciuri si sucuri.

Greutatea ideala este: inaltimea ta din care scazi 10kg.
exemplu: daca ai 1.60m inaltime, atunci scazi din 60-10 si ajungi la 50kg
Asadar, greutatea ideala la o inaltime de 1.60m este de MAXIM 50 Kg.

| cristimihailov a răspuns:

Eu intelesesem ca sala ajuta acolo un pic.
Dieta este cea care face diferenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți slăbi clar cu sală.

Dar din ce știu, la aerobic/dans/cardio și pe zona asta slăbești.

Dacă faci sală la aparate și fiare, din câte mai știam, chiar și boxul sau zona asta poate să ți adauge mai multă masă musculară decât să te facă să slăbești.

La sală dacă vrei să slăbești, în zona cu aparate, ți-aș recomanda doar banda electrică, bicicleta și steperul.

Ca și un sport care să te facă să slăbești mai ales în zona de picioare nu aș știi să-ți spun, poate te ajută un antrenor de fitnes sau un profesor de sport, ei ar trebui să fie cei mai în măsură să-ți spună ce exerciții sau care sport este cel mai indicat pentru a slăbi în zona asta.

| readytofly a răspuns:

Depinde daca faci cut sau bulk te vei subtia in picioare sau respectiv ingrosa. Pentru diversele stiluri de manipulat masa musculara iti recomand Youtube.

| Albert2008 a răspuns:

Da,cu timpul o sa observi schimbari fata de grasimea dupa picioare daca o sa incepi sa faci sala