| LMAO a întrebat:

Ofer funda!
care e cel mai bun fotbalist din lume? sau cea mai buna echipa din lume(nationala club)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Messi in momentul actual este cel mai bun nu ai vazut cum trece de aia cand a jucat cu Real Madrid la Real acasa i-a bagat in mormant Barcelona s-a jucat Messi cu ei a dat 2 goluri deci pur si simplu si-a batut joc de ei a driblat 6-7 pe rand si Casilias nu a avut ce sa mai faca si cea mai buna echipa este Barcelona. Va intrebati de ce nu am pus Real Madrid pai Realul are zile cand joaca cand nu joaca asa Barcelona joaca mereu frumos! Sper ca am putut sa te ajut!

8 răspunsuri:
| Catalyn13Barcelona a răspuns:

Pai cel mai bun fotbalist din lume la ora actuala pare a fi Messi pentru ca : de exemplu fata de Cristiano Ronaldo stie sa joace foarte bine, adica da pase, driblingurile le are foarte bune, insa si Ronaldo are aceste calitati dar Messi dupa cum il vad eu, nu joaca neaparat pentru bani, cum fac o gramada din fotbalistii lumii, joaca pentru ca ii place mult si stie ca poate ajuta o echipa, adica Barcelona, echipa sa de club. Cea mai buna echipa din lume pare a fi tot Barcelona pentru ca a castigat Champions League si arata ca este in forma mare si este pregatita sa castige si campionatul acesta. Insa o mare rivala este Real Madrid care are jucatori experimentati si care stiu sa joaca. Si Barcelona are, poate unii chiar mai buni decat ai Realului. Si cea mai buna nationala este Spania, fiindca este prima in clasamentul fifa si a castigat si campionatul mondial din 2010. A mai si pierdut meciuri dar se mai intampla ( orice echipa pierde macar 1 meci in toata istoria sa ) Si Spania in schimb fata de alte nationale de fotbal are jucatori buni, experimentati si care joaca un fotbal adevarat.winking Sper ca te-am ajutat big grin Funda?

| WeeD a răspuns:

Messi & Barca.

| Amoniac a răspuns:

Cel mai bun fotbalist este Messi cea mai buna echipa de club este Barcelona si cea mai buna echipa nationala Spania.

| mnopqr a răspuns:

Cel mai bun fotbalist din lume este oficial Lionel Messi(a recunoscut-o si Cristiano Ronaldo), iar cel mai bun club este Real Madrid fara indoiala.

| tudornike97 a răspuns (pentru mnopqr):

Ronaldo nu a recunoscut nimic, deoarece nu este nimic de recunoscut

| Sharky09 a răspuns:

Ma cel mai bun fotbalist ar fi Messi ( la ora actuala). Si echipa, tot la ora actuala mi se pare Real Madrid.

| eluboy13 a răspuns:

Cel mai bun fotbalist: Cristiano Ronaldo
Cea mai buna echipa de club: Borussia Dortmund
Cea mai buna nationala: Spania

| MarisBogdan a răspuns:

Cel mai bun fotbalist din lume e Messi
Cea mai buna echipa din lume e Barca
Cea mai puternica nationala Olanda