| bodyguardsmecher a întrebat:

Poate AC Milan sa castige UEFA Champions League in 2013-14 sau in 2014-15? si sa redevina cea mai buna echipa din lume in 2 ani adica in sezonul 2014-2015?
Funda pentru raspunsul care mi se pare cel mai bun!

Răspuns Câştigător
| TheLiferRrR a răspuns:

Cu siguranta frate. Si cea mai mica echipa din lume poate ajunge sus. Ambitia, curajul, antrenamentul, motivarea. Astea sunt cele mai importante atuuri ale fotbalului. Oricine poate ajunge la cel mai mare nivel posibil. AC Milan e o echipa care poate ajunge si anul asta peste Barcelona, Real Madrid, Bayern etc...
Numai bine!

| Ibrahimovic a răspuns (pentru TheLiferRrR):

Fotbalistii pot avea ambitie, curaj, antrenament si motivare oricat de mult posibil, dar daca nu au valoare, degeaba!
Iar valoare nu se castiga prin antrenament, ea se intretine prin antrenament, daca nu esti facut pentru fotbal te poate antrena cel mai bun antrenor din lume, tot degeaba!
Nu ca jucatorii lui Milan nu au valoare, dar nu se pot ridica la cea a fotbalistilor de super clasa a celorlalte echipa mari din Europa.

| SoRyNeScku a răspuns (pentru TheLiferRrR):

Hai sa fim seriosi, intr-adevar orice echipa poate ajunge sus, dar nu e cazul lui Milan.
Dupa parerea mea nu au nici o sansa.
Chelsea, Bayern, PSG, Barcelona, Real si poate Dortmund daca nu va vinde mult au sanse sa ajunga printre primele.

7 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Nu cred. Este foarte greu, daca nu face transferuri serioase nu poate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea, dar nu se vrea. Poate peste 5-6 ani să emită pretenţii pentru a câştiga UCL.

Răspuns utilizator avertizat
| LimonadaBaa a răspuns:

Sincer, nu prea cred ca va mai putea sa redevina echipa aceea din anii trecuti.Berlusconi numai investeste bani in club, conducerea de acum nu este serioasa, nu i-au zis lui Ambrosini ca nu va mai continua si nu si-a putut lua adio de la fanii lui Milan, practic el era ultimul jucator ramas din generatia de glorie a Milanului.Trebuie sa vina un patron cu multi bani sa faca investitii serioase sa aiba continuitate si dupa aceea se poate gandi la UCL.

| MaCheamaGogaie a răspuns:

Am vazut ca au inceput sa faca transferuri(acuma vor sa il cumpere pe Tevez)au echipe foarte bune la juniori insa e greu sa castigi champions league cu toate echipele spaniole, englezesti si germane.Cu putin noroc in 2-3 ani ar avea sanse sa castige champions league.Da momentan ei nu castiga nici campionatu in Italia