| alecsalecs a întrebat:

Rusine Fotbalului Romanesc Rusine Cfr Cluj, Rusine UU Cluj! Rusine Dinamo Si Steaua Rusine! Ce am Vazut in Campionat in ultimele zile pe langa acea finala de fotbal pur care sa disputat la noi nici nu se poate compara ca noi am juca Fotbal un fotbal cinstit! Rusine Dumitru dragomir Rusine Mircea Sandu Si rusine Tuturor Antrenorilor care antreneaza o echipa umflata Cu Multe Blaturi de la inceputul unui campionat si pina la ultimul meci! Cred ca noi cei care suntem naivi si ne bucuram pe stadioane la victoriile echipelor care le sustinem ar trebui sa intram intr o totala Greva"si sa nu ne mai ducem sa sustinem din stadion echipa favorita Nici macar din fata Televizorului! rusine Fotbalului Romanesc! ok avem o campiona si care va fi viitorul iei cind va da piept cu echipa care intr-adevar joaca Fotabal Ccum se va descurca in fata acelei echipe! Sau oare de ce nu mai reusim sa ne mai calificam si sa ajungem la un Campionat mondial ori European! Pina cind cei doi montsrii""mai stau in fruntea fotbalului romanesc? Rusine Fotbalului Romanesc! Gata Mie imi ajunge numai Vreau sa vad Fotbal Romanesc nu mai vreau sa aud de echipele romanesti Pur si simplu nu ma mai intereseaza! Voi? Hainde ti sa facem ceva!

8 răspunsuri:
| 勒兹万 a răspuns:

Te mai cheama si Porumboiu? ca doar ala se mai isterizeaza asa la televizor...ce blat? prietene cand e vorba de blaturi te poti astepta de la oameni haini ca Porumboiu, Gigi Becali si altii.Lasa tu CFR in pace.Si cum se va descurca cand va da piept cu acele echipe? Cred ca ai uitat ca Steaua si alte echipe s-au facut de ras in CL, iar CFR a tinut piept AS Romei si lui Chelsea cu VICTORIE si EGAL.Stiu ca multi sunteti ofticati dar asta e prietene.Mergi mai departe si lasa frustrarile in pace ca nu iti fac bine.

| alecsalecs explică (pentru 勒兹万):

Cati ani ai? spune mi de ce nu ne mai calificam la un campionat mondial? european? de ce?

| 勒兹万 a răspuns (pentru alecsalecs):

Intr-un fel ai dreptate, dar doar in legatura cu conducerea care nu e buna pentru a conduce fotbalul romanesc.Dar nu mi-a placut ce ai insinuat despre echipa ce a castigat titlul

| alecsalecs explică (pentru 勒兹万):

Vrei sa mi spui tu mie ca acolo a fost penaltY? hai sa fim seriosi! parca facuse un salt in piscinalaughing))semana cu Marius Lacatus cind incerca tot felul de Chitibuse! Sa Vazut ca a jucat la Steaua!laughing

| alecsalecs explică (pentru 勒兹万):

Hai sa vedem ce va face in liga campionilor si mai vorbim atunci laughing))Vrei sa ti spun si cine va lua Cupa romaniei ce naibalaughing)

| alecsalecs explică (pentru 勒兹万):

Oare de Cine sunt sustinuti acesti doi domni la conducerea fotbalului? ia zi mi? De cine oare nu de acele echipe care...adica de conducatorii echipelor respective>? off hai ca sunt foarte suparat si de fapt ti ai facut o impresie extrem de urita despre mine hai noapte buna!laughing

| 勒兹万 a răspuns (pentru alecsalecs):

Frate a fost arbitru strain...si contact a existat intre cei 2 jucatori.Nu vrei sa aduca special pentru tine si pentru Porumboiu arbitrii extraterestrii?

| alecsalecs explică (pentru 勒兹万):

Prietene nu este un sport de domnisoare sa nu existe contact doar la un sport intre doua domnisoare orice contact poate fii fluieratlaughing)Dar asta e un sport destul de dur in ziua de azi ok? Nu mi poti spune tu mie ca pentru orice contact in careu se poate da penalty si ce daca au arbitrii straini aia ce sunt sfinti sau ce?

Întrebări similare