| AndrP a întrebat:

Să presupunem că ar exista un om care de la vârsta de 12 ani se apucă și practică următoarele sporturi în paralel mai exact: MMA, KickBoxing, Lupte Libere, Judo, Brazilian Jiu Jitsu, Box și Tai Kuando, până la vârsta de 25 ani.
Și să zicem că ar avea o conditie fizică foarte bună, ar avea undeva la 95 Kg (Numai mușchii) și peste 1.85 la înălțime.
Oare ar putea să-l bată cineva la o luptă corp la corp?
Fara arme, fara alte cct-uri, un fel de parte-n parte. Si regulile sa fie să n-ai voie sa dai sub centură, să scuipi, muști, ciupești sau tragii de păr.
Bine înafară de unul care a practicat la fel ca el.
Voi ce părere aveți?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Sigur ar putea fi batut de cineva care se antreneaza DOAR in vreunul din aceste genuri de lupte!
Cine fuge dupa multe iepuri nu prinde nici unul! happy

| Sn4k3 a răspuns:

Cam copilareasca intrebarea. Normal, de unul care se pricepe mai bine.

| Kerre a răspuns:

Nu exista om care sa aiba 95kg si sa fie doar masa musculara, fii sigur ca 80% din toata greutatea lui este grasime si 20% o alcatuieste masa musculara. Revenind la intrebarea ta, nimeni nu este invicibil, chiar daca a practicat zeci de ani lupte de orice categorie tot este o sansa, cat de mica dar totusi este ca sa piarda lupta, sa greseasca un unghi, o miscare etc.

| suntvlad a răspuns:

Conteaza foarte mult experienta corp la corp si daca poate neutraliza corect actiunile adversarului, teoretic poti sa fi batut si trantit la pamant daca nu esti foarte atent!

| Mirelemi a răspuns:

Poți sa ai și 30 de ani de lupte, nu contează in ce domeniu ( K1, box etc.) dacă dai de un om spurcat, cu sânge in vene, iar de tine este doar sportul in rest ești "pampalau". pai te mănâncă pe pâine.