| stefanhaiosu a întrebat:

Sal TPU, am 16 ani si am o inaltime de 1, 65. Cine poate sa-mi faca un program de exercitii fizice care sa ma ajute sa mai cresc si pe care sa le fac zilnic. Chiar si ceva sfaturi despre alimentatie si programul poate include si exercitii la bara de tractiuni.

2 răspunsuri:
| Vl4dimir a răspuns:

Incearca sa iti transformi alimentatia intr-una formata din legume si fructe si sa renunti la carne si la lactate. Eu am facut asa, din cauza la problemele familiare si am crescut vacanta trecuta peste 0.15 metri si toti s-au mirat cum am reusit. Si incearca sa incluzi in alimentatie si sucuri naturale, proaspete, facute la storcator. Pune-ti imaginatia la contributie si incearca diferite combinatii intre legume SAU fructe. NU LE AMESTECA! Exista doar o combinatie, unde se amesteca, si anume: morcov, telina, mar si sfecla rosie.

| roberta7087 a răspuns:


Cresterea in inaltime este un proces influentabil de catre om. Exercitile executate cu regularitate, acestea pot adauga cativa centimetri la cele doua parti ale organismului ce se pot lungi si dupa pubertate, si anume coloana vertebrala si picioarele. Tipurile de exercitii ce contribuie la cresterea in inaltime sunt diverse: de la sporturi (inot, bachet, tenis, dansuri etc) sau jogging pana la streching, sarituri, pilates, yoga etc.