| Anonymus3000 a întrebat:

dati-mi si mie niste exercitii fizice gen abdomene, flotari etc pentru Viteza, pentru a alerga mai repede si a nu obosi asa de usor. Stiu ca cel mai bine e sa alerg si sa tot alerg dar cand o sa vina iarna nu prea o sa mai pot alerga + ca o sa racesc si repede si as vrea si niste exercitii de facut in casa. Dau funda la cele mai eficiente exercitii pentru viteza.

3 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Pe youtube gasesti absolut orice.Am gasit un program de 8 minute pentru abdomen super misto.Eu am facut inot si avea deza abdomenul plat insa il vroiam mai bine definit.Gasesti si pentru baieti.Sunt f misto explicate si sunt facute pe calculator "8 minutes abdomen/exercise" nu mai stiu exact.Si cauti si pentru viteza ce vrei.

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Pentru dezvoltarea vitezei se folosesc cu precădere trei grupe de exerciţii :

Exerciţii pentru dezvoltarea generală a vitezei, care constau în diferite mişcări: avântări, sprinturi, întoarceri, etc. executate cât mai rapid posibil, timp de 5-10 secunde. Pentru întărirea acţiunii lor, se recomandă efectuarea repetată. De mare valoare sunt jocurile sportive, îndeosebi dacă sunt jucate pe un teren redus. Această categorie de exerciţii se utilizează într-o măsură mai mare în antrenamentul începătorilor, copiilor şi juniorilor.

Exerciţii specifice pentru viteză care constau din mişcări cât mai rapide din propria ramură de sport practicată şi apropiate ca structură cu cea competiţională.

Exerciţiile "speciale" sunt împărţite

în trei grupe:

a. exerciţii ciclice, executate în mod repetat cu o frecvenţă cât mai mare şi o amplitudine redusă: alergare pe loc în sprijin, deplasări, sărituri, salturi, paşi săriţi, etc, timp de 10-15 sec.

b. exerciţii aciclice: lovituri, împingeri, sărituri, executate repetat, cu viteză maximă.

c. exerciţii combinate: sărituri, aruncări, cu elan, acţiuni din jocurile sportive, etc.

Exerciţii de viteză din alte ramuri de sport.


La vara du-te la bazin si fa scufundari inoata cat de mult poti! Inotul iti da rezistenta!



| ZOB a răspuns:

Putin sex nu strica.