| SmoKeD a întrebat:

Hey tpu.De fiecare data cand alerg putin sau cand joc fotbal ma dor picioarele.Ce exercitii as putea sa fac pentru a nu mai obosi asa de repede si pentru a avea putina viteza?

Răspuns Câştigător
| Dizzziee a răspuns:

Pentru ca nu joci in fiecare zi fotbal sau alergi. Alearga in fiecare seara cat poti. Bea mult apa ca sa poti mult mai bine laughing). Fa exerciti legate de picioare, care vizeaza strict picioare thinking Genoflexiuni, mersul cu bicicleta, mersul pe jos [ sa MERGI nu sa te plimbi ], sa te dai cu rolele, alergatul pe loc. laughing) Sau stiu o metoda pe acre o faceam cand eram mica, da lantu jos de la bicicleta pune-o undeva unde sa nu cada, suite pe ea si da din pedale. laughing))
Sper ca te-am ajutatbatting eyelashes

4 răspunsuri:
| Englishman18 a răspuns:

Ți se întâmplă asta pentru că nu ai suficient antrenament. Continuă să alergi câte puțin în fiecare zi dar să nu faci excese. La fotbal poate că îți dai prea mult sufletul pe teren ceea ce corpul tău nu este pregătit încă pentru asemenea efort. Fă totul cumpătat.
Încearcă să faci și alt sport precum înotul. Vei vedea că o să capeți mai mult antrenament cu timpul.

| SmoKeD explică (pentru Englishman18):

Inot nu mai pot sa fac ca am facut sinuzita si imi e frica sa nu fac iarsad

| ThinkOfMeWhenYouKissHer a răspuns:

Trebuie sa-ti faci o incalzire mai minutioasa. poti cauta tutoriale pe internet. specialistii au demonstrat ca daca faci exercitii grele fara antrenament iti face mai mult rau decat bine, pentru ca exista riscul de a te accidenta (intinderi de muschi, etc.)crede-ma, am trecut si eu prin asta, am facut 9 ani de dans sportv de performanta si mi s-a mai intamplat. Daca nici asta nu merge, inseamna ca ai muschii prea plapanzi pentru sport de performanta, deci asteapta sa mai cresti un pic si fa exercitii simple, de exemplu alearga 25 metri zilnic, in loc de 50 sau 100.multa bafta si sper ca te-am ajutat.happy

| kaattyy97 a răspuns:

Incearca sa faci in fiecare zi exerciti simple. Sau sa mergi cu bicicleta.
Funda