| adys2334 a întrebat:

Sall! Care este cea mai rapida cale de a face masa musculara cat mai mare acasa! Si niste diete daca se poate va rog frumos... Vreau raspunsuri cat mai eficiente...

Răspuns Câştigător
| Adel1n a răspuns:

Pentru slabit: Deci in primul trebuie sa ti o dieta. Asta inseamna ca nu mai mananci paine alba (87 calorii o felie), nu mai mananci la fast food, pizza, grasimi, prajeli, fara sucuri. Incearca sa bei multa apa, aceasta tine locul hranei si nu o sa iti prea fie foame sau incearca sa bei un pahar de suc de grapfruit la fiecare masa deoarece acesta arde caloriile.Incearca sa mananci mai multe iaurturi, fructe si legume. Bun, acum trebuie sa alergi zilnic cam 20-30 minute sau poti sari coarda. 30-40 abdomene dimineata si inca 40 seara ca sa dai jos burtica. Ai putea sa faci un sport: handbal, baschet, volei, inot (foloseste toate grupele de muschi inotul). Nu incerca cu ceaiuri, diete sau pastile sa slabesti deoarece iti distrugi sanatatea.
Aici ai un calculator pentru calorii: http://www.csid.ro/calory-calculator/
Dupa ce ai slabit trebuie sa pui si niste muschi pe tine, nu? abdomen: http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Biceps: http://www.youtube.com/watch?v=uTt1yNfweXg
triceps:http://www.youtube.com/......ttp?/watch
deltoid: http://www.youtube.com/......ttp?/watch
antebrat: http://www.youtube.com/......ttp?/watch

Sper ca ti-am fost de ajutor.

1 răspuns:
| PoeTuL05 a răspuns:

Cea mai rapida cale este sa faci http://www.youtube.com/watch?v=8bXkxPoxNf8 si sa astepti sa se vada.Cat despre dieta...cat mai multe proteine cu atat mai multa masa musculara.Trebuie sa faci 3 lucruri.Sa te antrenezi, sa mananci regulat, si sa te odihnesti.