| Cipy23 a întrebat:

Am 15 ani si vreau sa ma duc la Aqua Team sa fac inot de performanta. Problema este ca nu stiu daca mai pot la 15 ani deoarece sunt c-am mare. Este cineva aici care este la Aqua Team si ma poate ajuta sa vin acolo la inot de performanta sau ce trebuie sa fac sa ajung acolo? Si daca nu pot la Aqua daca puteti sa imi dati alte cluburi.
MS anticipat, dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| EllaMazerschi a răspuns:

Din pacate nu cred ca mai ai sanse, performanta se incepe de la varste ceva mai mici, maxim 13 ani....mai bine te-ai duce la un club de judo sau arte martiale unde se poate face performanta si de la varste mai mari.

1 răspuns:
| Nickname1890 a răspuns:

Ti-e chiar asa lene sa te duci pana acolo sa intrebi sau sa pui mana pe telefon si sa intrebi?

In general sportul de performanta, si cand spun performanta, ma refer la performanta la cel mai inalt nivel se incepe mai de mic, dar nimic nu este imposibil. Eu cred ca poti sa te inscrii, dar iti trebuie vointa si o determinare mult mai mare daca vrei sa reusesti. Sa faci performanta este greu chiar si atunci cand te apuci de mic daca te apuci de acum este si mai greu. Nu vreau sa te descurajez, vreau doar sa fii constient ca nu este floare la ureche sa ajungi campion si treaba asta necesita multa munca si foarte multe sacrificii pe care daca nu esti dispus sa le faci mai bine nici nu te apuci. Poti oricand sa te duci la cursuri de inot sa inveti sa inoti corect si tehnic si nu e obligatoriu sa faci antrenamente pentru performanta.