| xCrank a întrebat:

Sall TPU,la sala am auzit de la niste baieti foarte bine facuti ca iau un fel de creatina care ii imfla(pieptul era imens, si nu a facut sala decat 1 an)as vrea sa stiu ce fel de creatina iau?

Răspuns Câştigător
| thaisfersoza a răspuns:

De la an la an sunt puse diverse creatine
creatina citrat, creatina piruvat, creatina etilata, esterificata

Creatina force pentru masa musculara.

Abdomenul il protejezi daca il lucrezi o singura data pe saptamana, un antrenament intens.

De 3 ori pe saptamana e ok sa te antrenezi.
INSA ai griga ca Creatina nu este recomandata persoanelor cu afectiuni sau insuficienta renala.
te-ai putea informa de aici http://steroizi.ro/articole/totul_despre_creatina.php si de aici
citeste
Creatina pastile

Pastilele sau capsulele actioneaza in acelasi fel ca si pudra. Sunt mai usor de luat pentru ca nu trebuie amestecate cu nimic si sunt dozate exact. Le poti avea cu tine in orice moment, intr-o cutie speciala pentru tablete. Dozajul poate fi si un dezavantaj deoarece pastilele pot fi de 5 g. si doza stabilita sa fie de 3 g.

Creatina guma sau tablete masticabile

Ideea este ca atunci cand mesteci guma, cretina se elibereaza incet, incet si sub forma lichida, dizolvata in saliva si poate fi absorbita chiar prin mucoasa bucala, ceea ce duce la rate mai mari de absorbtie.

Creatina sub forma de pudra efervescenta

Este mai eficienta din punct de vedere al absorbtiei si efectelor, luand in final forma lichida si este livrata de obicei in pachete de 2 sau 5 grame sau in cutii cu pudra. Este de asemenea dificil sa variezi dozajul. Studiile au aratat ca este un mecanism de livrare foarte eficient. In aceste produse creatina poate fi insotita si de substante ajutatoare: dextroza, fosfati, lecitina, taurina, acid alfa lipoic.

Deci care este cea mai buna forma?

Depinde de prioritatile pe care le ai: pretul recomanda creatina pudra, eficienta recomanda creatina efervescenta. Indiferent de forma cel mai important lucru in acest caz este PURITATEA. Exista banuieli ca firmele care vand creatina foarte ieftina au ca sursa creatina chinezeasca de puritate scazuta, cateodata chiar de 40-50%, in loc de 99, 99%. Adica jumatate din continut este altceva decat creatina.
http://www.getfit.ro/suplimente/suplimente-suplimente/creatina.html
FUNDA? succes



1 răspuns:
| Cosmin86 a răspuns:

Tu crezi ca a facut pieptul ala imens intr-un an doar cu creatina?

Cand vezi tipi de genul prima si prima intrebare trebuie sa fie ceva de genul : cat naibii mananca astia si ce.

ASta e cel mai important, abia apoi te orientezi spre suplimente.

Eu am vazut oameni care folosesc suplimente de top, creatina de 2 milioane / luna si nu sunt asa facuti, din cauza ca au alimentatia praf.