| raresbossu99 a întrebat:

O intrebare:
-Dece altii cred ca Lionel Messi este mai bun ca Cristiano Ronaldo?

Messi Ronaldo

Poi Lionel Messi are mai multe baloane de aur decat Cristiano Ronaldo

Messi 1 Ronaldo 0

Ronaldo stie mai multe scheme si a avut mai multe goluri senzational de frumoase in fotbal.

Messi 1 Ronaldo 1

Ronaldo a jucat in mai multe echipe:Mancester UTD, Real Madrid.
Pe cand Messi e doar la Barcelona

Messi 1 Ronaldo 2

Ronaldo la driblat pe Messi pe cand el nu trecea nici de Lucas Modric

Messi 1 Ronaldo 3

Ronaldo are mai mult de 7 masini scumpe:
-Ferrari,Porche, Jaguar etc.
Iar Messi CRED ca are doar vreo 2, 3 (nu sunt sigur pentru ca nu m-am interesat, dar oricum la TV nu prea l-am auzit despre masini)

Messi 1 Ronaldo 4

Deci in concluzie Ronaldo este cam 85% mai bun decat Messi.
Dar oricum nu pot sa zic ca Messi este slab ca oricum Fotbalul se joaca pe goluri deci nu pot sa-i spun ca este slab.

Răspuns Câştigător
| DaViDeNkO a răspuns:

Nu ai cum să îi compari, de fapt poți să îi compari, însă nicidecum unu' e mai bun ca celălalt. La balonul de aur votează antrenori, căpitani de echipe și încă ceva, deci nu le-a luat pe ochi frumoși Messi. Acum că Ronaldo are 5 goluri în plus, nu e nici asta un lucru special. Cert este că ambii sunt jucători excepționali și ar trebui să ne facă plăcere că le putem urmări superbul fotbal.

8 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Ce argumente jalnice
cr a jucat in mai multe reclame la chiloti
cr are mai mult gel in cap
Faza cu cr ca a jucat la mai multe echipe imi aduce aminte de o vorba spusa de un tampit "Steven Gerrard ar fi fost un mare jucator daca juca la o echipa mai de renume"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si e mai bun Ronaldo ca are mai multe masini? laughing E si mai frumos, mai inalt, mai musculos decat Messi daca stai sa te gandesti thinking Ma, lucrurile astea nu conteaza in fotbal... Oricum Ronaldo e mai bun decat Messi... Agilitatea, tehnica, forta, loviturile libere, acuratetea astea sunt lucrurile care conteaza cand compari 2 jucatori, nu ca Ronaldo a jucat la 3 echipe, are mai multe masini bla bla laughing

| vangaelis a răspuns:

Argumentele tale nu-si au rostul, ideea ca Ronaldo in sezonul trecut are mai multe goluri marcate in UCL plus actiunile individuale din campionat. acum nah, sunt impartial dar corect. Messi a fost lasat pe tusa in meciurile cu Bayern Munchen din varii motive. rusinea pe langa multele.

| curious01 a răspuns:

Pentru ca Messi e mai eficient echipei creaza spatii da goluri si pase de gol mult mai multe de cat ronaldo, messi ajut in meciurile grele, gen meciul cu psg din ucl, dar aseara la 7-3 pentru real ronaldo a dat 3 goluri, cui folosesc ele daca echipa castiga oricum, messi poate sa treaca si 5 adversari la rind, s-a intamplat de multe ori, asta prin viteza, in timp ce ronaldo face un dribling in fata unui jucator,( si apropo mi-a placut faza de la el clasico, cand alves la driblat pe ronaldo printre picioare), sunt 2 jucatori complet diferiti, nu-i poti compara, fiecare isi face datoria, asta au spus si ei, dar noi ne tot certam care e mai bun, eu zic sa ne bucuram cand ii vdem jucand, nu tot sa ne certam mereu, bafta

Răspuns utilizator avertizat
| raresbossu99 explică:

Doamnee! Dik Gogu curiosu eu ziceam ca are mai multi bani castigati in fotbal ma freaierlaughing...^.^

| anonim_4396 a răspuns (pentru raresbossu99):

Tu habar n-ai sa tastezi corect d.p.d.v gramaticalwinking Citeste raspunsul meu din nou "freaiere". Ti-am scris ca anumite lucruri nu au importanta atunci cand compari doi jucatori. Samuel Eto'o avea cam 20 de mil de euro pe sezon la rusi. Il face lucrul asta cumva mai bun decat alt jucator? Ma rog... stau sa-mi bat capul cu tine pentru nimic. Apropo: Ronaldo a jucat LA mai multe echipe, nu IN mai multe echipe, tot Ronaldo L-A driblat pe Messi, pe croatul acela il cheama LUKA Modric nu Lucas Modric si poate ca Ronaldo are mai multi bani castigati DIN fotbal, nu IN fotbal. Vai de capul tau big grin laughing

| Danyxd90 a răspuns:

HaHaHa Voi ziceti ca ronaldo e mai bun decat messi nu e de loc era mai bun la 2007-2008 mai bun dar in 2013-2014 era varza ronaldo e erou pentru fotbal al vrea fondatorul barcelonei sal cumpere pe ronaldo dar n-are bani de el ce sa faca sai sparga pusculita bunicilaughing ca sal cumpere.