| Adynna_9523 a întrebat:

Saloot- Vreau sa ma apuc sa fac niste exercitii pentru acasa (Flotari abdomene gantere etc ) si asi dori sa imi spuneti si mie daca acele batoane proteice sau suplimentele alimentare ma vor ajuta sa iau putin ingreutate si sa mai pun si ceva masa pe minewinking Si inca ceva badoanele acestea proteice si suplimentele alimentare te afecteaza din punct de vedere al sanatati?
Imi va afecta organizmul cu ceva?
Astept raspunsuri si cateva sfaturi Dau funda plus vot pentru cine ma ajutaa :X :X Mss Fr moooolT

Răspuns Câştigător
| cosmin21 a răspuns:

Suplimentele te vor ajuta sa iei in greutate numai daca ai si un regim alimentar adecvat.iar cu afectatul, asta depinde de anumiti factori.

3 răspunsuri:
| andrey910 a răspuns:

Nu te afecteaza, dar trebuie sa iei doar batoane si vitamine nu prafuri, amino acizi si creatina...astea au efecte secundare.

| Cattallinna a răspuns:

Nu te vor ajuta sa iei in greutate daca nu iti provoaca senzatie de foame continua sau macar mai deasa.Eu iti recomand calciul, magneziul si multivitaminele efervescente.O singura tableta pe zi iti fa face mai mult decat bine si nu vei pune pe tine happy

| TibisorSibiu a răspuns:

Salut!

Am fost in aceeasi situatie ca tine, incepand lucrul acasa acum vreo 6-7luni. Prin exercitiu [abdomene,flotari, tractiuni, etc] pentru a ma dezvolta mai repede foloseam batoane cu proteine si niste vitamine pentru stimularea muschilor. Organismul nu a avut de pierdut ci doar am facut progrese, rezistenta crescand considerabil.

Parerea mea este ca nu esti afectat in nici un fel de ele. happy

funda?;]