anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salt TPU! Vreau sa infiintez un club de fotbal ce denumire sa-i pun si ce culori sa aleg este din Ploiesti prahova. Dau funda si vot pentru cel mai bun raspuns

2 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Frumoasa intentia ta de a crea un club de fotbal.
Dca esti din Ploiesti ar trebui sa continui traditia si sa duci mai departe culorile galben-albastre ale Petrolului, eventul mai poti adauga o "pata de culoare", adica poti sa mai adaugi o culoare in plus. Ar merge negru de exemplu.
Cat despre nume, nu sunt foarte inventiv din acest punct de vedere, insa sunt bune variantele pe care le-a spus curlyyy.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! In primul rand vreau sa zic ca si eu sunt din Prahova si sunt fan al Petrolului deci te sustinhappy
Ai putea opta pentru culorile alb-alabstru sau galben-negru, mie astea imi plac desi ar mai fi cateva. Despre nume, nu stiu ce sa zic dar incearca sa nu ii pui un nume banal cum au majoritatea cluburilor din liga 1 gen: viitorul, speranta, tinereatea, vointa etc ca astea suna foarte naspa. Ar merge un FC Ploiesti si daca mai imi vin idei o sa iti mai zic:d
Acum vreau sa te intreb si eu ceva: ce costuri sunt pentru a infiinta un club? care e liga in care o sa fie inscris, liga a 4-a sau liga pe Prahova?