| Darius45 a întrebat:

Salut, am 13 ani si 60 de kilograme, ce as putea manca sa slabesc si ce antrenament pot sa fac?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 13 ani nu trebuie sa tii dieta, dar trebuie sa elimini in totalitate: painea, sucurile, apa carbogazoasa, cerealele si sa faci exercitiu intens cel putin 1 ora/zi (intens, in sensul ca trebuei sa transpiri rau la terminarea orei respective).

| NAT0 a răspuns:

Cardio odată la 2 zile, fără sucuri, prăjeli, șnițele, ciocolată, fără zahăr.
https://www.youtube.com/watch?v=4RCvuLYGykQ
Succes, o să ai nevoie.

| Alicezzz a răspuns:

Depinde ce inaltime ai. Daca esti plinuta mergi la medic iti face analizele si iti va oferi un regim adecvat.
Iar si un regim fara a consulta un medic specialist nu este indicata dieta dupå ureche. Evita totusi dulciurile, sucurile, påinea in cantitati mari, grasimile, mancarea grasa sau gatita cu ulei, pizza, pastele, cartofi deci fara carbohidrati etc... consuma carne slaba proteina (pui, ton, peste, curcan) gatite fara ulei sau le poti prepara la gratar. Salate, rosii, ardei, castraveti, fructe mai putin struguri si banane. Si cel mai important miscare sala, alergat etc. Si nu iti forta metabolismul sa slabesca rapid pentru ca vei slabi si te vei ingrasa dublu, deci usor in timp si sigur. Bafta!

| Vasilica_Ionăşcuț_1999 a răspuns:

Bună eu am încercat o dieta cu apă
Dimineața pe stomacul gol beam 200ml apa călduță după 15 minute mâncam, dupa-amiaza la fel și seara la fel ( seara fiind înainte de ora 6 după dacă îți mai vine foame poți încerca un măr )

| alexander911s a răspuns:

Salut, pentru slăbit poţi să faci nişte alergări, sporturi tip basket, handball, ecc.
Şi dacă tot nu reuşeşti să-ţi ajunzi aspectativele, du-te la un nutriţionist. El nu îţi va face o dietă, el iţi va alege cele mai bune alimente pentru tine.
Baftă în ceea ce faci.

| Creepygirl2002 a răspuns:

Mananca fructe si legume happy fa cateva abdomene in fiecare zi, iesi la plimbare. Evita dulciurile, baututile carbogazoase, carnea