anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si de mic am facut sporturi de contact deoarece la celelalte nu prea ma pricep(in afara de baschet). Tata m-a dus de la 4 ani la karate, am facut pana la 9, dupa m-am gandit ca vreau ceva m-ai mult asa ca la 10 ani m-am duc la box si am facut un an, iar dupa 6 luni mma.M-am lasat dupa un meci la antrenament unde tipul cu care ma antrenam a vazut ca mi-a dat sangele si tot dadea in mine, antrenorul nu spunea nimic.In prezent nu fac nici un sport, dar observ ca am destul de multa gorta pentru varsta.
Un prieten m-a intrebat daca vreau sa ne apucam amandoi de mma si nu stiu ce sa fac? Voi ce spuneti?
Si am foarte mult par pe picioare? Credeti ca daca o sa revin o sa fac performanta?

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Multi se inscriu, putini sunt chemati! Daca te plimbi de la un stil la altul, faci cate doua trei luni, nu rezolvi mare lucru. Daca poti incasa lovituri, daca iti duce corpul merita. Dar... daca nu suporti durerea, daca nu poti absorbii loviturile, mergi pe alt stil. Parul de pe picioare nu are nici o relevanta in ARTELE MARTIALE!

4 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Merita sa te duci, dar depinde de tine daca poti incasa lovituri, iar performanta poti face de la 14 ani.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Esti lipsit de determinare; nu-i de tine performanta in sporturile de contact! Daca tot vrei sa faci miscare: mergi sa alpinism-escalada si dovedeste-ti ca esti bun! Succes!

| StefanMV a răspuns:

Nu ai specificat ce vârstă ai acum. Dacă ai 13-14 ani ai șanse, dar dacă ai trecut deja de 16-17 ani este mai greu, deoarece aceia care fac performanță probabil s-au apucat cum ți-am spus de pe la 13 ani, dacă nu mai devreme și ai de recuperat cam mult.

| AnastasiaK a răspuns (pentru StefanMV):

Intrebarea incepe cu "Salut! Am 14 ani" laughing Iar daca ar fi trecut de 16-17 nu ar fi problema tinand cont ca a mai facut inainte.