| Georgemy2 a întrebat:

Salut, am 15 si as vrea sa ma apuc de ceva exercitii(flotari, abdomene, etc). merita se incerc? Adica, o sa-mi dezvolt macar putin masa musculara la varsta asta?

Răspuns Câştigător
| Ciupercovici a răspuns:

Salut,
E foarte bine daca te apuci sa faci lucrul asta, incearca sa faci o competitie cu tine insuti si sa iti notezi pe foaie cate repetari si seri faci la fiecare exercitiu si ziua urmatoare incearca sa maresti cu o repetare doua...
Incearca sa eviti orice exercitiu care se desfasoara deasupra capului pentru ca preseaza coloana si risti sa nu te mai inalti. Renunta usor la bauturile acidulate, prajeli si dulciuri si o sa fi uitimit de rezultate, ba mai mult o sa iti faca placere si o sa vrei mai mult si mai mult. Bafta!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

da, poți încerca.

| MariaMary122333 a răspuns:

Buna!
Normal ca se vor vedea rezultate, adica bineinteles ca rezultatele se vor vedea dupa mult timp. Dar sunt sigura ca vei fi foarte bucuros dupa ce vei vedea rezultatele.

| Dyana77 a răspuns:

Ar fi bine să faci exerciții regulat, în fiecare zi, aceleași exerciții, iar după o lună mărești numărul lor. Dar trebuie și o alimentație corespunzătoare. Nu prea multă carne, dar nici prea multe legume.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Dyana77):

Cum adica nu prea multa carne? cand vrei muschi, mananci EXTREM de multa carne ( chiar si 2 kg pe zi ) + multe alte mancaruri.

Cand pui muschi mananci singur mai mult ca o familie intreaga.

+ ca de ce "in fiecare zi", muschii se dezvolta in zilele de pauza.

Si NU maresti numarul lor, ci greutatile folosite.