| alexTPU a întrebat:

Salut am 16 ani si vreau sa mai slabesc ce ar trebui sa mananc si ce exercitii sa fac acasa(daca puteti sa imi dati un program)nu vreau sa tin cura de slabire si alte porcarii doar ce ar trebui sa mananca mai putin ce nu ar trebui sa mananc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mult: Fructe,legume,consuma lichide.
Normal: Luand in calcul varsta, nu ai restrictii, poti manca orice atat timp cat nu exagerezi.
Putin/Deloc (dupa putinta):Foarte sarat, grasimi, paine, paste fainoase.
Incearca miscare/sport: Inainte de exercitii fizice in casa, apuca-te de un sport. Poti lua bicicleta la o plimbare, un tenis de masa,tenis de camp, inot, volei,handbal etc.
Daca vrei sa slabesti, evita sucurile acidulate (pepsi,cola,etc), evita sa mananci si imediat sa te culci. Pe cat se poate evita dulciurile (prajituri, bomboane, etc)= poti consuma fructe cu gust dulce puternic, pentru a potoli pofta de zahar.
Exercitii in casa: Orice crezi. Pt gambe, pulpe, fese : fandari, streching, aerobic. Pt. definire: abdomene, plank, flotari, mici greutati.
Noroc bun!

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multe:fructe = prostie. Fructele au fructoza ( zahar ) care ingrasa ca orice tip de zahar.

Uiti de carne, migdale, caju, lactate.

Doar cu fructe, legume si lichide faci o mare prostie.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mananci dimineata un sandvis, dupa masa doar o farfurie de ciorba si seara o mancare lejera, nu in abundenta si sa bei 2 litri de apa pe parcursul zilei.

| neutrino a răspuns:

Fara: paine, paste fainoase, cartofi, orez, prajeluri, sosuri, dulciuri, sucuri din comert si ultima masa sa fie cu cel putin 3 ore inaintea orei de culcare.

| Cosmin86 a răspuns:

Uite ce poti manca :
http://www.getfit.ro/......abire.html

p.s. : IGNORA sfaturi de genul "multe fructe si legume", alea in general sunt date de habarnisti, care n-au citit o carte de nutritie in viata lor.

| dge18 a răspuns:

Mananci orice, fugi afara 5 ture in fiecare zii sa vezi ce bine o sa slabestiwinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru dge18):

Ok, mananca tu 25 de chessburgeri + 6 shaorma + 18 portii de cartofi prajiti + 6 litri de cola pe zi.

sa vedem ce fai cu turele tale stupide.

chestia "mananci orice" = aberatie de copii mici

| Ely3434 a răspuns:

Hey! Ar trebui sa nu mananci pâine, paste făinoase, pepene ( are foarte mult zahar ), alimente prăjite. Ca sa slabesti fără sa tii un regim trebuie sa ai un stil de viata sănătos. Dimineata sa bei o cana de ceai ( daca vrei doar o feliuta de pâine prăjită ), la prânz legume fierte cu carne fiarta ( daca este fripta tot sunt grăsimi in ea ), seara sa nu mananci după 6, preferabil un iaurt si între mese fructe, salate. Te ajuta foarte mult sportul : poti alerga 30 de minute in fiecare zi, o sa slabesti repede daca faci si sport. Mult noroc! :* Pupici

| AndreeaXKadisha a răspuns:

Mananca fara paine, nu mai manca dulciuri si nu mai bea sucuri. Fa niste abdomene si niste genoflexiuni, incepe cu 10 pe seara si mai pune cate 1-2 in fiecare seara. Te pup si speri sa reusesti!

| Sabina19122001 a răspuns:

Incearca sa faci abdomene, 10 in fiecare seara si vei slabi cu siguranta.