| TheQuestionQuestionQuestion a întrebat:

Salut.Am o problema mare(pentru mine). Deci, eu am 16 ani, fac sala de 2 ani, cand am inceput aveam 32in brat iar acum abia am 40.Am 1,85 si 84 de kg(muschi) dar arat de 70.Problema mea este ca mananc de 6 ori pe zi,am luat si suplimente,dar nu se pune nimic pe mine,din potriva,slabesc mai mult. Oare de ce nu se pune nimic pe mine? Alimentatia e ok(mananc mult,ff mult),beau apa multa, odihna am, trag de fiare cat se poate de corect si de bine dar parca tot slabesc mai mult. Oare de ce? Dati-mi niste sfaturi si ce ar trebui sa fac sa pun masa musculara pe mine? Sa iau ceva aminoacizi gen..arginina si ornitina?

3 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Acumularea de masa musculara e un proces indelungat. poti sa pui cam intre 2-5 kile de muschi pe tine pe an daca faci totul cum trebuie. acum luand in considerare ca esti si la pubertate s-ar putea ca numerele sa fie mai mari. gandeste-te ca daca pui an dupa an 2-5 kile de muschi o sa ajungi pe la 18-19 sa arati probabil cum vrei. muschi repede doar cu steroizi poti sa pui.

| e1xtz a răspuns:

Stiu ca nu are nicio legatura cu intrebarea ta, activitatea pe care o prestezi nu se poate numi sport, ce faci tu dpmdv ar trebui sa fie interzis prin lege macar pana la varsta de 18 ani cand se presupune ca gandesti.

Referitor la intrebarea ta, cauzele pot fi multiple, depinde de suplimentele folosite(daca elimina apa din organism), faptul ca esti mai subtire decat kg ce le ai depinde si de ce tip de osatura ai...etc si etc.

Un examen medical intr-un centru sportiv cu un medic bun iti poate raspunde la multe intrebari...si inca unul psiho-psihiatric dupa parerea mea.


| CulturismsiFitness a răspuns:

Ca sa te ajut cauta pe youtube canalul Totul despre steroizi. Acolo gasesti tot ce vrei, exlicat foarte in detaliu si sunt si antrenamente foarte smechere