| Chinezu12345 a întrebat:

Am o problema si am nevoie de ajutor. Vreau sa ma apuc de sala, mai exact de saptamana viitoare si as vrea sa iau proteine pentru ca nu am timp sa gatesc mancarea necesara. Va rog sa imi spuneti ce proteine sa iau, un nume sau un link va rog. Va rog sa ma lamuriti si in legatura cu ele pentru ca sunt paralel. Multumesc anticipat! Cel mai bun raspuns primeste FUNDA!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa stii ca cei prea mult se pierde prin urina, e destul sa consumi o dieta sanatoasa si vei oferi organismului de cate proteine are nevoie

| Gabriel2424 a răspuns:

Pai proteine mananci de cand te ai nascut, tu te referi la suplimente si ele au rolul de a suplimenta alimentatia, nu de a inlocui, trebuie sa ai timp sa ti faci piept de pui, piure de cartofi, peste, carne vita si de porc slaba, sa mananci banane, avocado, nuci.Ti-as recomanda sa nu iei nimic in primele luni de sala, e un sfat, nu poti inlocui alimentatia cu suplimentele.

| MariusTud0r a răspuns:

Dacă nu ai timp să gătești nu te mai apuca de sală. Dacă vrei să pui masă trebuie mâncare curată multă. Spre exemplu piept de pui, orez vită și abia după suplimente.