| cristissz a întrebat:

Am varsta de 14 ani si de aproximativ 25 de zile fac flotari zilnic, in fiecare seara, aproximativ 150-200 de flotari (cu oprire) si cam vreo 20-30 pe tură. Ca inaltime am aproape 1.75 / 1.80 si in kilograme aproximativ 55 / 60. Problema este ca mi-am format pieptul, tripcesul si sunt putin mai umflat in muschi dar am inceput sa slabesc. Am inceput sa am si patretele doar ca sunt slab, mi se vad coastele cand ma incordez si e jalnic. Am patratele dar sunt slab in partea abdominala, in rest sunt ok (maini, piept, spate etc). Ce ar trebui sa fac sa urc in greutate dar sa am si patratele? Am nevoie de o alimentatie anume? Vreau step by step. OFER FUNDA!

2 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. La flotari lucrezi cu aceeasi greutate. pentru masa musculara trebuie sa maresti mereu greutatea. Gen sa faci 8 flotari cu un rucsac greu in spate (sau la paralele, unde ai tot corpul in aer).

POTI peste 8 flotari? Maresti greutatea!

2. De ce "zilnic"? Muschii se dezvolta in zilele de pauza... flotari fa si tu de 1-2 ori pe saptamana, cu greutate.

3. Doar cu flotari lucrezi piept (70%), nici ala complet, si putin triceps si deltoid anterior. Restul grupelor CUI le lasi?


Pana sa treci la alimentatie, schimba prostia aia de program.

P.S.: ce piept si triceps ai format la 60 kg? Cantaresti cat o gantera!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Trebuie sa mananci proteine mai multe, alimente cu carnuri fara grasime, ar trebui sa mergi la sala acolo iti vor recomanda ce sa iei ca sa cresti masa musculara.