| kasapelkspkasapel a întrebat:

Salut, ar fi ok creatina sau steroizi la varsta de 17 ani? Am facut sala si e foarte greu sa iti faci muschii " cinstiti", cred ca ar fi mult mai usor cu niste steroizi, dar din cate am inteles nu sunt buni. poate sa imi dea cineva un raspuns concret? Daca iau o perioada de timp cat sa se defineasca muschii si dupa aia renunt, ar fi vreo problema? creatina e mai buna decat steroizii?

am 1, 65 si 70kg ( daca conteaza)

Răspuns Câştigător
| Cristescu_Simona_1990 a răspuns:

Daca tragi la sala inainte sa termini de crescut e foarte posibil sa nu mai cresti in inaltime. steroizii nu-s recomandati o sa ajungi ca un bibelou or sa se uite fetele dupa tine dar cand e sa le faci ceva nu mai functioneaza nimic "acolo jos". Creatina nu e atat de daunatoare si totusi e o substanta care se gaseste si in mancarea de zi cu zi, in special in carnea rosie happy oricum steroizi NU happy

6 răspunsuri:
| AlinNxD a răspuns:

Nu incerca... daca vrei poti lua niste vitamine care le faci cu lapte... dar nu incerca cu steroizi, si in plus pentru steroizi trebuie sa faci sala continuu, daca te lasi de lasa muschii se transforma in tesut adipos{grasime}

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlinNxD):

E IMPOSIBIL ca muschii sa se transforme in grasime. E IMPOSIBIL ANATOMIC ca o celula sa se transforme in alt tip de celula.

Daca nu stii NIMIC, de ce comentezi?

p.s. : vitamine cu lapte? esti putin penibil

| anonimus99uu999 a răspuns:

Poti lua niste proteine sau creatina dar cu steroizi la varsta asta...Cel mai bine e sa te duci regulat la sala si sa ai rabdare. bineinteles ca si alimentatia conteaza. bafta!

| rabbit11 a răspuns:

Creatina da steroizi nu pentru ca te unfli ca un balon

| kasapelkspkasapel explică (pentru rabbit11):

Si de la creatina nu te umfi? macar te ajuta cu ceva? sau e doar un supliment ( gen vitamine )?

| Cosmin86 a răspuns (pentru kasapelkspkasapel):

E doar un supliment, dar diferit fata de vitamine. si evident ca te ajuta.

dar pana la suplimente, tu ai macar alimentatia pusa la punct?

la 17 ani mannaci ce-ti face mama prin casa... deci clar alimentatia e PRAF