| maite13 a întrebat:

As vrea sa ma duc la kaiac-canoe, daca am 14 ani si nu stiu sa inot pot face asta,adica conteaza varsta?
va rog, daca se pote sa imi dati mai multe detalii.
ofer FUNDA plus VOTURI
Multumesc!

5 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Si daca o sa cazi din kaiac ce te faci daca nu stii sa inoti? invata sa inoti mai intai si pe urma mergi la kaiac, ai timp sa le faci pe amandoua happy succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteaza mult, nu te primeste daca nu stii sa inoti happy
Se intampla des sa cazi la antrenamente din kaiac daca nu stii sa inoti poti sa te scufunzi cu usurinta in bazin pentru ca este destul de mare 2m-2, 5 chiar si 3 la PRO
Este un sport foarte frumos dar trebuie sa ai muschi si forta in picioare si in maine...
In picioare ca sa mentii bine in barca ca sa echilibru si forta in maini pentru a impinge rapid si puternic
Toate cele bune mult succes
Funda

| Syntex32 a răspuns:

Vai. Dar ce prostii aud. Cum sa nu te primeasca la kaiac-canoe daca nu stii sa inoti? Fratilor s-au inventat vestele de salvare. Cu o vesta pe tine nu te scufunzi nici 1 cm sub apa. Asculta-ma : Daca esti baiat iti recomanda acest sport. Eu practic canoe de un an si pot spune ca m-am dezvoltat foarte mult. Daca faci fata antrenamentelor te sfatuiesc sa te tii de acest sport.

| Arsenie_Daria_2000 a răspuns:

Normal că te primeşte. Şi eu sunt sportviă la kaiac-canoe, iar la început nu ştiam să înot, la toate antrenamentele ieşeam cu vestă. Da, ține de vârstă dacă tu ai acum 19 ani (presupun) trebuie să concurezi cu anul 1997, 1998 şi 1999, depinde ce vrei dacă eşti mai înaltă,te poți face kaiacistă, dacă eşti mai scundă, canoistă. Diferența ce mare dintre ele două e că la kaiac stai în fund, şi la canoe, într-un genunchi.
Dacă ai 19 ani şi nu te-ai dus să practici sportul ăsta de la 14 ani, nu are rost să tr mai duci! Este o concurență foarte mare pentru tine! Sper că ți-am fost de ajutor.

| maite13 explică (pentru Arsenie_Daria_2000):

Am fost deja... vreo 2 ani. A fost o experienta frumoasa, pacat ca am avut niste probleme din cauza carora nu am mai putut continua. Regret ca nu m-am dus de la o varsta mai mica, atunci as fi putut face fata mai bine concurentei. asta e... :/