| SPYKER a întrebat:

Salut.
as vrea si eu sa joc poker..nu stiu prea multe dar vreau sa stiu tot ce se poate cum se fac cartile tot tot tot big grin daca se poate dau funda
si nu stiu daca pokeru e un sport

Răspuns Câştigător
| Charlly a răspuns:

Depinde ce poker vrei sa inveti.
1. se impart cate 5 carti. deschide cel care are mai mult de o perechie de asi(inclusiv). Pastrezi ce-ti trebuie si decartezi (pui jos) cea ce crezi ca nu ai nevoie (poti decarta maxim 5). Iei din teanc cate carti ai dat jos. Apoi se arata cartile si vezi daca ai avut noroc.:)

2. cel care se joaca la casinouri. Se impart 2 carti la fiecare apoi se intorc 3 pe masa cu fata in sus, apoi se pariaza. se intorc inca 2 din pachet apoi vezi daca poti face perechi cu ce ai in mana si cu acestea de jos. Fiecare jucator poate folosi fiecare carte de jos.
-eu astea le stiu-

Uite aici care sunt cele mai bune si mai proaste maini: http://www.poker-terminal.com/ro/pokerhands.html...
Funda?:o3

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Tu ai de gând să înveţi poker (care dintre cele peste 10 tipuri?) pe TPU?
Ar fi o premieră...
Anyway, succes.

| ZvT a răspuns:

Pokerstars, texas holdem si e sport.

| VreauSaRad a răspuns:

Texas holdem e cel mai jucat din toate tipurile de poker..si e considerat si ca sport..ca sa ajungi bun. uite aici citeste cam tot. dupa apuca-te sa te joci pe bani virtuali ..cand stii ca-l controlezi cat de cat pune-ti niste bani pe card si te astept pe pokerstars http://poker.ladbrokes.com/ro/poker-rules/texas-holdem.
Te-am ajutat?

Ps:cati ani ai?