| Nati16 a întrebat:

Astăzi m-am contra-zis cu cineva pe tema testosteronului (injectabil sau pastile), el îmi spune ca nu e steroid pe când eu ma gândesc ca e steroid. Ma puteți lamuri, este testosteronul cumpărat din comerț steroid sau nu?

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Vezi ca e posibil ca voi sa vorbiti de STIMULATORI de testosteron, care e cu totul altceva, NU e testosteron propriu-zis.

Testosteron NU gasesti in comertwinking

| siriusblack98 a răspuns:

Nu stiu ce testosteron pastile zici tu si cu ''ruddy'' care viseaza testosteron in farmacii si sub forma de suplimente. Exista doar stimulatori de testosteron si aceia sunt totodata steroizi.

| WhiteLife a răspuns:

Https://en.m.wikipedia.org/wiki/Steroid

"Examples include the lipid cholesterol, the sex hormones estradiol and testosterone,[4]:10–19 and the anti-inflammatory drug dexamethasone.[5]"

| ruddy a răspuns:

Cel din comert(farmacie, magazin suplimente) nu ii considerat steroid, deoarece ii facut din plane care ajuta la refacerea testosteronului. Cel injectabil. cumparat de pe site-uri dubiase, acela ii steroid, iti creste testosteronul pana la 300 %.
Cele care se comecializeaza legal, ii recomandat celor peste 40 ani. Daca esti tanar, chiar nu ai nevoie, si nici o sa simti vreo diferenta, deoarece corpu tau produce indeajuns.