| titoo a întrebat:

Ati auzit de bratarile Pulse Of life? Ce parere aveti despre ele, functioneaza sau sunt doar niste sarlatenii?

10 răspunsuri:
| AncutaM a răspuns:

E cam pacaleala bratara aceasta :)
Uite aici niste pareri reale: http://alecia.ro/bratara-pulse-of-life-forum/

Poate singurul efecte care l-ar avea ar fi placebo, in rest, nu vad cum te-ar putea ajuta in alt fel :)

| KolG a răspuns:

Eu am alta parere, eu zic ca e o pacaleala. Uite aici un tutorial si mai sunt 2 filmulete. Uita-te si iti vei da seama.
http://insulaindoielii.ro/......ii-magice/
Sper ca ti-am fost de ajutor.

| ReviewLand a răspuns:

Am testat doar pentru a ma convinge eu pe mine si bratara ORIGINALA chiar are efect! http://reviewland.ro/pulse-of-life-pret-forum-pareri-bratara/

| GoranAndrei a răspuns:

Eu zic ca e foarte buna, am citit aici http://citybreakguide.ro/pulse-of-life-pareri-forum-pret/ un review despre ea si chiar ma gandesc sa o cumpar.

| Adrian_Dinu_1981 a răspuns:

Tocmai am procurat bratara de pe saitul lor oficial si astept sa vad ce rezultate da si apoi o sa va spun daca e buna sau nu...docamdata vedem ce poate face aceasta bratara...

| Black_Nolss_1968 a răspuns:

Aceste bratari se ocupa cu controlul ceacrelor sufletului in concordanta cu corpul. In principiu da, functioneaza daca una din cele 7 sapte ceacre elementare sunt inchise aceste bratari sunt in stare sa o sau sa le deschida, dar atat timp cat vei purta o astfel de bratara ar fi bine sa nu iti lipseasca macar 30 de minute de meditatie zilnica ca sa reusesti sa controlez fluxul si sa ai corpul si mintea sanatoase. Si pe final da, sunt foarte eficiente! Cu placere happy Funda?

| Catalin_Melvis_1988 a răspuns:

Nu puneti botul la pacaleala asta. Este o bratara de 2 lei chinezeasca, sunt numai comentarii facute de ei cu poze de pe net.

| Valentin_Pașcanu_1984 a răspuns:

Brățara asta e cea mai mare păcăleală inventată de niște șarlatani... pe lângă faptul că prețul e mare, nu are ABSOLUT nici un efect... nu vă lăsați prostiți! Singurul mod în care puteți arde grăsimea sănătos e prin sport și mese echilibrate!

| hgv a răspuns:

In alte tari precum Spania si Australia, firmele care comercializeaza produse magnetice, bratari, etc, au fost denuntate pentru publicitate inselatoare. http://www.elmundo.es/salud/1994/108/00244.html

Jueves, 19 de Mayo de 1994, número 108

Organizatia de consumatori OCU a denuntat firmele de produse de magnetoterapie pentru publicitate inselatoare.



http://elpais.com/diario/1994/05/17/sociedad/769125603_850215.html

17 MAY 1994 La OCU denuncia los objetos "magnéticos" de siete empresas (asociatia de consumatori denunta obiectele "magnetice" vandute de 7 firme)

http://www.que.es/......-cont.html

8 de noviembre de 2010 Asociatia de consumatori FACUA denunta fabricantii si distribuitorii de bratari"miracol" de tipul 'Power Balance'.

http://www.mallorcadiario.com/......61491.html
Power Balance, a punto de la bancarrota tras ser condenada por publicidad engañosa

Ver más en: http://www.20minutos.es/......ancarrota/ La compañía Power Balance tendrá que pagar una indemnización millonaria por publicidad engañosa

Ver más en: http://www.20minutos.es/......ancarrota/



Firma POWER BALANCE condamnata pentru publicitate inselatoare si trebuie sa plateasca indemnizatie de 57 de milioane de dolari clientilor.

http://www.20minutos.es/noticia/1228127/0/power/balance/bancarrota/
Power Balance files for bankruptcy after retracting health claims
http://latimesblogs.latimes.com/......laims.html

http://www.heraldsun.com.au/......e450a2c489

https://en.wikipedia.org/wiki/Power_Balance


Power Balance, a punto de la bancarrota tras ser condenada por publicidad engañosa

Ver más en: http://www.20minutos.es/......ancarrota/ Power Balance, a punto de la bancarrota tras ser condenada por publicidad engañosa

Ver más en: http://www.20minutos.es/......ancarrota/

17 MAY 2010 Potrivit studiului realizat de catre Universitatea Politehnica bratarile magnetice POWER BALANCE nu au nici un efect.

http://sociedad.elpais.com/......50215.html



https://www.facua.org/es/dossier.php?Id=28

https://www.facua.org/es/noticia.php?Id=6326



Power Balance admite en Australia que sus pulseras no mejoran el equilibrio.La empresa afirma que devolverá el dinero a los clientes que lo soliciten hasta el 30 de junio de 2011. Power Balance recunoaste ca bratarile nu au nici un efect pentru sanatate iar Guvernul din Australia ii oblkiga sa publice un anunt in presa.



http://www.elmundo.es/elmundo/2011/01/05/ciencia/1294228068.html

| Adrian_22 a răspuns:

Salut!

Daca functioneaza sau nu, doar cineva care le-a incercat poate sa iti spuna. Totusi, este posibil sa aiba efecte si totodata sa nu aiba. Poate fi si un fel de efect placebo. Daca chiar crezi ca ai nevoie de ele, le poti cumpara.

Totusi, nu trebuie sa iti pui mari sperante in ele. Atat timp cat duci un stil de viata sanatos e ok, nu cred ca bratarile astea fac minuni. Pe net gasesti o groaza de povesti pro si contra. Tu decizi daca chiar merita sau nu. Tine cont ca in final totul depinde de tine si de implicarea ta daca vrei sa ai o stare buna.

Întrebări similare