| Rauuul a întrebat:

Care stiti exercitii pentru fibrarea muschiilor va rog ziceti-mi... Vreau pentru abdomen, spate, piept si coapse. PS:Vreau doar fibrare nu si masa musculara. Dau funda la cel mai bun raspunswinking

Răspuns Câştigător
| ionutzu94 a răspuns:

Te uiti la ex. care izoleaza muschiu la spate http://www.culturism-fitness.go.ro/spate.htm la piept http://www.culturism-fitness.go.ro/pectorali.htm la coapse http://www.culturism-fitness.go.ro/cvadriceps.htm la abdomen toate sunt pentru fibrare http://www.culturism-fitness.go.ro/abdomen.htm. Daca vrei fibra te uiti la ex. care izoleaza muschiu.Succes!
Funda?

8 răspunsuri:
| naf29 a răspuns:

Sa inteleg ca vrei definire, pentru definire e de preferat sa faci multe repetari cu greutate mica, pana cedeaza muschiul. Nu te astepta la rezultate vazand cu ochii. Totul vine in timp. Pt. exercitii faci o vizita aici http://antrenorpersonal.wordpress.com/
si vei gasi informatii utile. Succes si spor la exercitii.

| Rauuul explică (pentru naf29):

Daca te rog imi zici cate serii trebuie sa fac?

| naf29 a răspuns (pentru Rauuul):

Cate 4 serii la fiecare aparat. Inainte de a incepe, faci o incalzire buna sa nu ai surprize. Bafta si spor la miscare.

| naf29 a răspuns (pentru Rauuul):

Cate 4 serii la fiecare aparat. Ai grija sa faci o incalzire buna inainte de antrenament sa nu ai surprize. Bafta si spor la miscare.

| Rauuul explică (pentru naf29):

Eu fac acasa exercitiile si am o gantera de 10 kg reglabila si o haltera de 15 kg...cu ce greutate imi recomanzi sa fac exercitii pentru fibrare? si cam in 3-4 luni (antrenament de 4-5 ori pe saptamana) o sa se vada ceva?

| naf29 a răspuns (pentru Rauuul):

Nu stiu exact cu ce greutate sa faci (depinde de tine) trebuie sa nu te fortezi foarte tare dar nici sa nu o simti. Vezi incearca si U. O sa se vada (atat timp cat mananci ce trebuie si cand trebuie). Antrenament de 4-5 ori pe sap... (vezi sa nu faci greseala sa lucrezi doar piept si biceps, crezand ca doar astea conteaza). Succes si spor la miscare.

| Rauuul explică (pentru naf29):

Multumesc mult.Eu de mic tot fac cu gantere...adica ma jucam cu gantera, nu am facut intentionat exercitii, sti ce vreau sa zic.Acuma am 14 ani si muschi mi-s foarte bine lucrati,adica se vad formele destul de bine cand ii incord, dar vreau sa se dezvolte, iar la vara o sa fac masa musculara.Si stiu care sunt cele mai importante grupe musculare si stai linistit ca o sa le lucrez toate.Si mersi inca o data.

| Cosmin86 a răspuns:

Nu exista exercitii pentru fibrare, acesta este un mit vechi.
Pentru fibrare trebuie sa arzi grasimea care acopera muschii prin mult cardio ( alergat, bicicleta, inot ) si sa ai o dieta bogata in proteine ( altfel arzi si masa musculara odata cu grasimea ).

Mai multe detalii despre numarul de repetari :
http://www.cristianmargarit.ro/......rezistenta