| RaulMA a întrebat:

Bună TPU, am 18 ani si am o masă musculară destul de frumoasa.fac exerciţii acasă ...am Piept frumos, 6 pătratele la abdomen. Spate. Mâini. Si vreau sa ma apuc de sala. Acum întrebările mele sunt. Boi creste mai repede in masă daca am deja formatul bun? Ce exercitii sa fac? Sa iau proteine? Va rog sa ma ajutaţi cu un sfat! Mulţumesc anticipat!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Boi si cai si magari laughing

| j1NNNx a răspuns:

Cel mai repede cresc cei cu musculatura mica, daca esti deja "facut" o sa cresti mai greu, dar totusi mai repede decat acasa, acum eu nu stiu ce detii tu, dar la sala poti face exercitii din toate unghiurile si cu greutati potrivite, proteine poti lua dupa ce deja iti stii "potentialul" adica cu cat poti sa faci fiecare exercitiu, atunci incepi intens si nu mai stai sa zici chestii de genu' "e prea usoara", alimentele contin si ele proteine, daca nu stiai, te pot ajuta cu un link

| RaulMA explică (pentru j1NNNx):

Ma poţi ajuta cu un link?

| heracles a răspuns:

Vrei sa tragi de fiare ca boii la plug?
parerea mea este sa continui sa faci exercitii acasa, dar izometrice, sunt cele mai bune exercitii acolo nu-ti trebuie nici o greutate, si te ajuta si la masa musculara, iar proteinele la naiba cu ele, daca stii sa te hranesti natural poti sa-ti faci rost de proteine din alimentatie, si carbo-hidrati, fibre, glucide, vitamine. si este bine ca exercitile de forta sa le imbini cu gimnastica sau streching si alergari de durata.