| George021837 a întrebat:

Salut, ce sa fac daca nu am parc de street workout in orașul meu?

6 răspunsuri:
| Tavi466 a răspuns:

Du-te la sala.

| George021837 explică (pentru Tavi466):

Nu mai vreau sa fac sala, as vrea sa mă apuc de street workout, mi se pare mai bun

| AnastasiaK a răspuns (pentru George021837):

Poti sa faci "street workout" si la sala happy Cred ca gasesti aparatul Power Tower cam in orice sala, iar cu asta bifezi destul de multe exercitii calistenice. Salile mai mari sunt dotate inclusiv pentru exercitii calistenice, insa daca nu ai acces la niciuna sau pur si simplu nu vrei sa alegi varianta cu mersul la sala, singura optiune ramasa ar fi sa-ti achizitionezi tu echipamentul necesar. In mare, ai nevoie de bara de tractiuni si bare paralele (poate si inele, dar nu sunt chiar un must have). Daca dispui de o suma mai mare si de spatiu, iti poti lua chiar un Power Tower. Dupa ceva timp o sa ai nevoie si de greutati, poate o vesta, dar mai e pana atunci.

| George021837 explică (pentru AnastasiaK):

Stiu ca pot și la sala doar ca stii cum sunt oamenii când văd genul de exerciții într o sala din România
Tocmai de asta as vrea sa fac asta afară
Și crezi ca bara de tractiuni și barele paralele mă pot ajuta pe un timp puțin mai lung?

| AnastasiaK a răspuns (pentru George021837):

Da, stiu cum sunt oamenii cand vad astfel de exercitii la sala pentru ca eu fac calisthenics si la sala cand nu ma ajuta vremea/timpul sa fac intr-un parc (a face acasa este ultima mea optiune in general). Sunt nepasatori. Fiecare isi vede de ale lui sau cel putin asa cred pentru ca eu imi vad de ale mele si nu stau sa-i verific pe restul. Sincer, nu imi dau seama cu ce te-ar putea deranja cineva la sala, dar fie.

Bara de tractiuni si barele paralele o sa te ajute intotdeauna, doar ca, in functie de stadiul in care esti acum (ce fel de exercitii poti sa faci si cat de corect) si de rezultatele pe care le doresti, dupa o perioada va trebui sa adaugi si alt echipament.

| George021837 explică (pentru AnastasiaK):

Ok mersi mult