anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, daca consum danabol simplu fara altceva proteine alti steroizi etc. ce se intampla daca il iau simplu doar pe el nu cresc in masa?

2 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

O sa pui 80% masa si dupa pierzi cam tot.
Danabol = cel mai ieftin, mai simplu si mai prost steroid. In general se ia cu testosteron injectabil.

p.s.: cand bagi steroizi tragi DUBLU la sala fata de un om normal + mananci MULT mai multa mancare (chiar si 7 fripturi pe zi).

Daca nu mananci de MINIM 2000 de lei /luna, atunci nu are rost sa bagi stero (sau are rost, daca esti un pampalau prost).

| Alive99 a răspuns:

Recomand sa nu iei stero daca nu ai ajuns la limita maxima a corpului pe cale naturala..nu fi prostul ala de la sala care dupa 2 luni,nevazand rezultate,se lasa prostit de reclamele de pe net.

Asadar,ce se intampla daca iei stero? Pai nu neaparat ipotenta, dar pune probleme ale ficatului(se rezolva cu pastile hepatice), acnee(uneori bube extrem de mari care pot lasa cicatrici) si multe altele etc.
Daca folosesti acel steroid fara altii, pir si simplu vei creste,(asta doar daca faci antrenament si mananci mult) pentru ca, stim destul de bine ca nu vei avea rezultate fara cele doua dar indeosebi, nu ai rezultate fara odihna.In concluzie,un steroid nu iti creste neaparat pofta de mancare si nici masa daca urmezi ciclul cum este prescris,plus ca,dupa ciclu,dat fiind faptul ca nu mai produci hormoni naturali, ai nevoie de PCT(Post Ciclu Testosteron), acesta constand in alte pastile care sa iti ajute organismul sa reintre la normal, altfel, vei avea probleme cu libidoul si plus ca, uneori chiar si moartea.Luat necorespunzator, poate cauza moartea, chiar si un simplu testosteron ca Danabolul.
Inca un mic sfat, testosteronul entanat este un produs sintetic, fara teste progresive.
.
SUCCES.