| srG24 a întrebat:

DAU FUNDA Mi-am cumparat de curand o pereche de role din Cora la oferta am dat pe ele 240Ron la oferta Pretul initial era 400ron+ si m-am plimbat de 5-6 ori cu ele si rotiile din fata sau fisurat si as vrea sa-mi cumpar roti noi + rulmenti imi pueteti recomanda niste roti anume si rulmenti. Nu-mi spuneti ca CELE DIN SILICON SUNT MAI BUNE pentru ca stiu acesc lucru vreau doar sa-mi recomandati niste roti si rulmenti. Multumesc anticipat.Dau funda

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Ai putea mai intai sa mergi cu ele inapoi la Cora sa ti el schimbe, ca nu e normal sa se fisureze rotile asa repede. iti trebuie bonul de casa si cutia, chiar si reduse tot sunt niste bani dati pe ele si aveau defect daca s-au stricat asa repede. scria ca au defect si din cauza asta sunt reduse? daca esti din Bucuresti mergi la Decathlon sa-ti iei roti daca nu ti le schimba cei de la Cora si acolo vezi ce-ti recomanda ei si in functie de pret, ca sunt roti chiar mai scumpe decat ai dat tu pe role.

2 răspunsuri:
| Dj14mally a răspuns:

laughing ti-am raspuns si ieri la asta, acum incerc alt raspuns, du-te la o firma mai buna, de exemplu RCO si intereseaza-te acolo, sau de la ce firma sunt rolele.
Ala iti explica si care se portivesc cu ce, ce efecte au bla bla!

| ElizaSun a răspuns:

Păi dacă erau 400 lei şi le-au redus la 240 (atât de mult) e clar că aveau ceva prost încă de la început, în acest caz rotile. Poate nu eşti prima/primul care le-a cumpărat. Poate le-a mai avut careva şi le-a mai şi returnat. E un motiv pentru rotilene fisurate aşa uşor. Deci returnează-le cât mai repede că ti-au luat banii şi dacă astepti vor face mofturi. Decât, cred că vor face oricum, deci mergi cu tatăl tău şi dacă refuză, să le spună tatăl că le face reclamă negativă etc. O să se sperie puţin şi ti le vor schimbă sau returna banii. Nouă ni s-a mai intâmplat şi dacă nu mergea cu frumosul le zicea tată că le face o reclamă de nu mai vine nimeni.