| Crapie a întrebat:

Salut, de curand am avut un meci la handball in care am jucat atat de bine incat am ramas socat, toti antrenorii echipelor adverse m-au felicitat insa nu asta conteaza ideea e ca vreau sa aflu cum se face selectia la echipele mari, o sa ajung la echipa liceului si de acolo nu stiu ce sa fac pentru a ajunge la o echipa de top, consider ca am tot ce imi trebuie insa nu stiu pe ce criterii si cum se aleg jucatorii pentru ca in fiecare an cate un jucator sau doi sunt alesi pentru echipe de top, vreau raspunsuri serioase si de la oameni cu cunostinta

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

In primul rand, trebuie sa te evidentiezi in meciurile pe care le joci, sa se observe "de la distanta" ca esti chiar promitator.
Nimeni nu te opreste sa contactezi o echipa mare, sa le intrebi daca vor sa te incerce.
Daca mai duci cu tine si cateva recomandari (antrenorul tau si a altor echipe care ti-au fost adverse), atunci ai sanse marite.
Eu te-as sfatui sa ceri cate o scrisoare de recomandare, iar copiile lor trimite-le la cateva echipe visate de tine. Daca esti intr-adevar bun si pasionat, atunci dupa cateva incercari ai toate sansele sa fii primit in careva din cluburile contactate!

Succes! happy

1 răspuns:
| fotbalsuprem a răspuns:

Eu nu mă pricep chiar foarte bine, dar din câte știu, dacă multă lume te vede că joci bine, un reprezentant de la o echipă mare îți va da o ofertă