| AlexNdry a întrebat:

Din 15 ianuarie o sa merg la sala. (E prima oara cand merg la sala). Mi-am si cumparat de ce am nevoie pentru sala bine am citit pe net cam de ce am nevoie. ei bine nu cunosc pe nimeni de acolo si nici sala nu o stiu prea bine nici aparatura bine nu asta e problema ci problema e ca, am emotii gen cum sa va spun lume noua lume de varste diferite ( bine asa in societate nu am probleme sa ma adaptez, integrez ) dar intr-o societate sportiva nu am incercat nicio data si nu stiu cum este. Ma ajutati cu niste sfaturi?

6 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Nu-i pasa nimanui de tine acolo, fiecare e cu antrenamentul lui si la fel ar trebui sa fii si tu. Concentreaza-te pe ce ai de facut ca nu mergi acolo pentru altceva. Nestiind aparatura poti ruga si pe altii sa te ajute si iti mai faci si niste prieteni.

| siriusblack98 a răspuns:

Salut! Crede-ma prietene ca nu ai de ce sa fii emotionat.Nu are nimeni treaba cu tine, comporta-te normal si urmareste-ti scopul (antrenamentul in cazul de fata) iti poti lua si un instructor personal sau poti sa mai intrebi pe cate unul de acolo cum se face si cum se lucreaza cu acest aparat ca iti explica.Cine vine la sala nu vine sa faca misto de altii sau sa se uite cum lucreaza ceilalti.Isi vede de treaba lui fiecare.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Din propria experienta iti zic, NIMEMI nu sta sa se uite la tine. Toți vin sa se antreneze, au problemele lor pe cap, nu sta nimeni după tine sa te urmărească (bine, mai sunt si ciudați din ăștia de vin si isi fac 3-4 selfiuri in oglinda, baga 5 citate motivationale pe Facebook si etc). Dar nimeni nu are treaba cu tine. Iti recomand un antrenor personal sa te îndrume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai calm, nimeni nu are trebaba cu tine, acolo nu este club, barfa, chiosc. Fiecare isi vede de treaba lui, nimeni nu are treaba cu tine, toti vor sa se antreneze acolo, nu sa se uite la tine

| IIIshaneIII a răspuns:

Cand intrii in sala iei un loc pe scaun,si vei primi chestionare, de completat, o sa faceti si ceva legislatie, indicatoare, o sa arate si la proiector

| Temüügin a răspuns:

Este la fel ca in oricare societate.Pe zi ce trece vei vedea alte persoane cu care in timp te vei imprieteni si vei dialoga.Nu trebiue sa ai emotii de loc ci trebuie sa fii optimist.Cat despre utilizarea aparatelor de sport aici te vor ajuta instructorii. Sper ca te-am ajutat.Bafta si mult succes!