| Marius2577 a întrebat:

Salut,e bun costumul pentru slabit in combinatie cu exercitii pentru a salbii?

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

E la fel de bun acest costum de slabit ca si nucile in caz de IRADIERE adica deloc.

regimul e sfant si sportul, nu ai nevoie de costume sau gaselnite de astea, ai vazut ca unii pun folie in zona abdomenului, dar au slabit cu acea folie vreodata?

| Ilovedinero a răspuns:

Nu exista costume pentru slabit, bratari pentru slabit si ceaiuri pentru slabit.In primul rand costumele nu ard stratul adipos, scot doar apa din corp, acelasi luru il pot face semintele de in, ceaiul de afine, de menta, musetel sau colon helpul.Bratarile pentru slabit nu te ajuta la absolut nimic. Ceaiurile pentru slabit sunt ceaiuri laxative, in viitor ori o sa dai tot afara ori o sa te incui cu totul si o sa devii dependent.Singurul lucru de durata si extrem de sanatos este sa iti accelerezi metabolismul.Metabolismul il acceleresi printr-un aport mare de proteina, cresterea numarului de calorii treptat si grija la ce mananci.Eu mi-am accelerat metabolismul acum 2 ani si de atunci, pot sa mananc undeva la 2500 kcal pe zi si nu ma ingras.

| Motisor a răspuns:

Mâncatul de două ori pe zi, mese sănătoasă gătite, fără mâncare între mese și fără gustări + o viață activă (adică să nu stai toată ziua in pat, mai mergi prin parc, te duci la bibliotecă să înveți în loc să stai acasă, mai alergi jumătate de oră pe stadion, mai faci curat prin casă etc.) = slăbești garantat, și dacă ești slab nu o să slăbești mai mult decât trebuie. 100% funcționează, și nu te costă nimic, doar voință

| intangibilul a răspuns:

Nu. Important este obiceiul tău alimentar. Dacă este haotic și nesănătos nici măcar sportul nu te ajută să slăbești.

Întrebări similare