| RobertG101 a întrebat:

E posibil sa slabesc si sa pun masa musculara in acelasi timp? Voi ce recomandati sa fac in asa fel incat sa le fac pe ambele?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da e posibil, culturism + cardio + dieta proteica high

Răspuns utilizator avertizat
| DovleacTurbat a răspuns:

NUUU. Ia-o logic, ce inseamna sa slabesti? Inseamna sa pierzi din greutate, cantaru arata mai putine kilograme. Ce inseamna sa pui masa musculara? Inseamna sa pui pe tine, sa te ingrasi, cantarul arata mau multe kilograme.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| DovleacTurbat a răspuns (pentru RobertG101):

Grasimea e un tesut, muschiu alt tesut. Nu e tocmai o înlocuire happy. Mai citeste-ti odata intrebarea, ai pus o intrebare si dupa spui altceva " ca vrei sa dai excesul de grasime". Aplici un deficit caloric, cardio, apa, antrenamente, mancare buna.

| UserulAnonim a răspuns:

Nu-i asculta pe altii care habar nu au.
Grasimea NU "se transforma" in masa musculara. Ea se diminueaza pe masura ce depui efort fizic si iti schimbi alimentatia. Odata cu acest efort, muschii se maresc pentru a rezista exerictiilor fizice la care sunt supusi.
Nu zic sa tii regim, insa iti recomand sa mananci cat mai multe fructe, de preferat fructe de sezon. Bananele se gasesc in orice perioada a anului si contin mult potasiu ce ajuta la sporirea energiei. (De asta jucatorii de tenis mananca mereu banane)
Desi poate ai fi tentat sa faci exercitiile seara, cand esti mai liber (ca si mine de altfel) ele nu sunt la fel de efective ca atunci cand sunt facute in timpul zilei. Dimineata putina miscare este cea mai buna solutie pentru un corp sanatos.
Daca mergi la sala, este posibil sa iti suprasoliciti corpul, nu e nici o rusine, ba chiar o mandrie. Eu tot timpul mananc iaurt dupa ce imi termin rutina zilnica, deoarece calmeaza muschii.
Deci raspunsul e DA, masa musculara poate "inlocui" grasimea atata timp cat te tii tare si ai vointa!
Numa' bine!

| GuviduSuprem a răspuns:

Din ce stiu eu, poti transforma grasimea in masa musculara.

| Adi2209 a răspuns (pentru GuviduSuprem):

Grasimea nu se transforma in muschi. Sunt 2 tesuturi complet diferite.

| Adi2209 a răspuns (pentru GuviduSuprem):

Iti recomand sa te apuci de sala sau de calisthenics, si in acelasi timp sa faci si cardio. De asemenea, incearca sa manci mai sanatos, si fara junk food happy.