| CristianoVasile007 a întrebat:

Salut! Eu as vrea sa ma alatur unei echipe de fotbal, am vorbit si cu antrenorul si ma aștepta la probe. E un vis sa fiu intr o echipa de fotbal, dar ma tine un lucru. Am auzit ca fotbalistii consuma alcool, sunt bagabonti, merg in cluburi, si de asta mi e frica sa merg, ca oare o sa ma oblige sa fac asta sau nu o sa ma accepte in echipa ca nu sunt ca ei? Mie nu imi plac lucrurile astea, si de aceea sunt trist. Dar vreau sa merg la echipa din tot sufletul, dar acest lucru ma tine.
Va rog sa ma ajutati!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

NU te obliga nimeni sa mergi cu colegii in cluburi, crasme, sa vagabondezi sau sa consumi alcool!
Asta chiar este ultimul lucru la care ar trebui sa te gandesti, ca nu te leaga nimeni sa te duca cu forta unde merg ceilalti.

| Dragobeta a răspuns:

Viata sportiva inseamna sa NU consumi alcool, sa nu ai viata de noapte, sa nu frecventezi cluburi, etc. Antrenorul are grija sa nu se intample asta. Desi, e adevarat, multi fotbalisti incalca regulile. Dar nu te pot obliga sa o faci. Cel mult nu veti fi prieteni de golaneala. Dar daca vei bun pe teren, nu se vor lega de tine.

| Ilovedinero a răspuns:

Viata de sportiv este fix opusul.Viata de sportiv inseamna disciplină, muncă, evolutie, odihnă. Dacă mergi in club si consumi alcool 1 dată pe an e ok, insa, daca e de mai multe ori... deja nu mai esti sportiv.Ca sportiv iti spun din propria experienta ca eu având un stil de viata total diferit fata de cel al prietenilor mei, aveam chiar foarte multi prieteni.Ai mei tin minte ca aveau fast food-ul la ordinea zilei, beau energizante etc si eu care imi calculam nutrientii si mă antrenam zilnic eram printre ei.Eu nu comentam de ce mănanca ei, ei stateau si admirau ce fac eu

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Du-te tata la echipa ca peste ani o sa regreti ca n-ai incercat, ce mare lucru te duci, daca vezi ca ai niste jeguri de coechipieri pleci la alta mare lucru.Acum depinde si ce varsta ai, daca ai 15-16 vezi ca inca ai sansa chiar sa te duci sa dai probe la o echipa serioasa de fotbal, nu trebuie sa te duci la d'astea de pe nu stiu ce coclauri. Daca te duci la alea de liga a 4 unde sunt toti betivi si nea ionii care muncesc pe 2000 de lei si joaca de distractie e normal.Da daca tu vrei sa faci o cariera din asta du-te la oechipa calumea.

| ArchangelElohim a răspuns:

Nici intr-un caz antrenorul tau nu o sa te oblige sa consumi alcool, vezi-ti de antrenamente si asculta de antrenor, cu multa munca poti ajunge departe. Succes

| Catennacio87 a răspuns:

Tu intr-o echipa asculti de antrenor, ar fi bine sa tii cont de ce iti spune el, o sa ai anumite "restrictii" care iti vor prinde bine ca sa ai o forma fizica buna la antrenamente dar mai ales la meciuri. Vagabonteala fotbalistilor tine doar de jucatori, poti bine merci sa nu intri in anturajul lor si sa iti vezi de treaba ta. Tu du-te la echipa si tine-te de fotbal, sa stii ca seriozitatea si sportivitatea sunt niste calitati pe care un antrenor de fotbal le apreciaza printre altele la jucatorii de fotbal. Daca sunteti minori iti garantez eu ca nu o sa mergeti in niciun club, dupa niste antrenamente d-alea epuizante culminante cu vreo 2 meciuri pe saptamana nu o sa va mai arda de mers prin cluburi.

| nsjzjzjzjkzaoizjziziz a răspuns:

Da o sa fii obligat de colegii tai cel mai probabil sa consumi alc00l si sa mergi in club. Daca o sa refuzi, vei fii dat afara din echipa.