| Petroșanu_Denis_2001 a întrebat:

Eu, m-am apucat sa fac exercitii pt. masa musculara acasa (fara aparate de forta, greutati etc. doar flotari si alte exercitii pt abdomen) insa parca ceva nu e bine. Eu sunt fumator, si am varsta de 15 ani. Am inceput sa fac exercitiile tot cand fumam, prin decembrie cam asa, nu aveam multe luni de cand fumam. Rezultatele se vad destul de bine, aici referindu-ma la piept si abdomen, tinand cont ca nu am facut in fiecare zi, si cateodata aveam pauze lungi. Dar aici intervine problema : m-am blocat. Deci serios, de cateva luni nu mai pot faceo "performanta" mai mare, referimdu-ma ca nu mai pot face mai multe flotari de exemplu, maxim pot duce 60. Am incercat cam orice. alte tipuri de flotari, tractiuni la bara, flotari cu repetari mai mici, dar cu seturi si asa mai departe. Fumatul este vina in cazul acesta, sau doar asta este limita pe care o pot face singur, acasa, fara greutati?
Astept un raspuns bun+argument. FUNDA!

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Daca vrei sa faci muschi cu flotari si abdomene... mai bine te apuci de sah.

Alea sunt exercitii pentru copii mici si firavi.

| Ineys a răspuns:

Fumatul este problema. Nu exista o limita la exercitii fizice. Aceasta se "sparge" cu timpul. La inceput nu cred ca puteai tu sa faci 60 de flotari din prima. Deci vezi, ti-ai depasit limita. Acum trebuie sa-ti depasesti si limita asta, dar fumatul te impiedica. Fumatul nu se impaca bine cu sportul.

| RobertMoon a răspuns:

E un mit cu fumatul, eu după ce fumam, acum nu mau fumez mă simțeam mai rău, mai nervos. Ia si tu exemplu, majoritatea fotbaliștilor sunt fumători, crezi ca fumatul îi împiedică să facă efort mare pe teren?