| Ak9 a întrebat:

Fac box de 1 an și ceva, am 16 ani ( 21 meciuri - 19 câștigate ) și sunt foarte bun.

Dar am o problemă foarte gravă, nu am curaj să mă bat cu nimeni pe stradă, îmi e frică, îmi bate inima foarte tare.

Și nu în sensul că mă leg eu de cineva, dar dacă mă lovește cineva eu nu am curaj să îl lovesc, vă rog ajutați-mă!
Eu sunt un băiat de treabă nu am probleme cu nimeni, dar în fiecare zi sunt scuipat și lovit de mulți și nu am curaj să ripostă, vă rog din suflet ajutati-ma!
Nu știu ce să mai fac, în viața mea nu m-am bătut pe stradă...

3 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Ar trebui sa dai una si sa cada omul, ar trebui sa te aperi, mai ales daca tu nu incepi scandalul si se ia cineva de tine aiurea, eu stiu ca poti sa-i pui jos din 2 pumni, mai ales ca lovesti si fara manusi de box, lovitura e mult mai puternic.

Nu te lasa calcat in picioare, esti sportiv,, trebuie sa le arati ca nu e de joaca cu tine, insa, repet, doar daca esti atacat, daca nu esti, nu are rost sa te iei aiurea la bataie.

| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Ai incredere in tine frate, pur si simplu nu mai lasa in ringul de box ceea ce ai tu mai important... credinta in tine si lipsa de frica. cu o atitudine potrivita poti sa dezarmezi orice adversar fara pumni si picioare laughing tot respectul meu!

| onneshhott a răspuns:

Cam inteleg problema ta ( cred ) nu stiu foarte multe despre box insa 19 din 21 cred ca este un scor bun deci felicitari.
Insa pe strada este cu totul altceva nu ai arbitru deci o data ce lovesti inapoi nu te opri nu trebuie sa te gandesti la consecinte lovesti pana adversarul cade sau renunta o data ce ai dat prima lovitura trebuie sa contiu altfel o s-a cam iei bataie.
Pur si simplu riposteaza daca cineva te loveste incearca sa te calmezi si loveste inapoi cat de tare poti prima lovitura conteaza mereu daca lovesti destul de tare adversarul o sa renunte din prima insa fii mereu pregatit sa faci un schimb de pumni. sper ca am ajutat.