| Feri a întrebat:

Salut fac sala de aproape 1 an jumatate dar nu mi se dezvolta bratele aproape deloc. De cand am inceput s-a marit in diametru cu doar 4 cm Dar pot sa ridic cu maxim 90 kg. Daca e cineva cunoscator si ar putea sa imi spuna ce sa fac as fi recunoscator, dau funda!

Răspuns Câştigător
| Razvan94 a răspuns:

Te dezvolti foarte repede la biceps asa: iei o greutate cu care poti face doar 6-7 repetari f rapide/ serie. faci 25 de serii cu 45 de secunde pauza intre ele. daca faci asta in fiecare a 2-a 3-a zi iti garantez ca in 1-2 saptamani se vede diferenta. si eu am facut la fel. spor la treaba

2 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Bagi la biceps cu 90 kg? Nu prea cred asta.Ma rog...depinde de geneticul fiecaruia cum creste.Eu de 5 luni am crescut de la 34 la 38.Depinde ce fel de exercitii faci, daca odihnesti destul muschiul, daca ai alimentatie corecta,+somn care e cel mai important in refacerea muschiului.Cam astea ar fi regulile de baza pentru o crestere cat de cat.Acuma daca te apuci de creatina sau steroizi... faci o prostie ca iti retine numai apa in corp dar dupa un anumit timp dupa ce numai iei s-a dus totul pe apa sambetei.Fa sala natural si lasa-i pe altii cu creatina si proteine ca iti distrugi viata incet si sigur.

| denis112 a răspuns:

Ia proteine...