anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru microbisti, fani ai fotbalului happy. Cu ce echipa din Romania tineti, sunteti fan? Ce inseamna pentru voi aceasta echipa? Mergeti des la meciuri sau ocazional? La ce evenimente sportive mai participati?

Eu fiind din Cluj, tin cu,, U" Cluj si voi merge si la meciuri de handbal, baschet, avand in vedere ca avem si Sala Polivalenta, e foarte frumos.


Week-end placut!

3 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Iubesc Steaua, pe langa Arsenalul! Scandalul dintre Becali si Armata m-a indepartat de echipa dar o sa revin langa ea, eu sunt mereu langa ea sufleteste, nu o voi parasi niciodata! Mergeam si eu la meciuri, ocazional, dar in peluza. Sper sa revina totul la normal, mi-e greu sa cred ca a aparut acest fcsb in locul Stelei!

| alexdumy14 a răspuns:

Salut! Da. Sunt microbist și țin cu Steaua sau Fcsb tot aia e. Merg ocazional la meciuri, și ii voi sustine indiferent de cum se numesc, în ce liga sunt, sau dacă pierd meci de meci. În afară de a juca fotbal îmi mai place baschet-ul chiar dacă nu sunt foarte bunwinking

| Marius_Smarandache_1993 a răspuns:

Pe mine ma pasioneaza foare mult fotbalul am 12 ani. Acum vad fotbalisti buni ca Messi, Ronaldo etc. Dar din spusele oamenilor mai in varsta ca mine incep sa cred ca acum fotbalul se joaca numai pentru bani. Pe vremuri se juca din placere si jucatori de azi nu se compare nici o data cu jucatorii de atunci. Eu personal tin cu legenda anilor 80, 82, 83, 84 Fcu Craiova.