anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, joc la o echipa si sunt dreptaci, pe ce post ar fi mai bine sa joc mijlocas dreapta sau stanga? Ce trebuie sa faca un mijlocas dreapta sau stanga?

Răspuns Câştigător
| Kerre a răspuns:

Mijlocasul stanga trebuie sa dea multe centrari si in acelasi timp trebuie sa ajute si apararea.Acum depinde daca tu esti stangaci sau dreptaci. Daca esti dreptaci trebuie sa faci ca mine:driblezi spre interiorul terenului si intrii in pase cu coechipierii.
Daca esti stangaci pe acea parte a terenului iti e mai greu sa mergi spre poarta.Mai mult centrezi.
Pentru pase trebuie sa ai ochiul format pentru a vedea culoarul liber.Trebuie sa te antrenezi din greu. Poti sa exersezi cu un prieten pe afara.Eu asta fac cu un baiat in fiecare seara si astfel ne inbunatatim amandoi abilitatile.
Iar la dribling trebuie sa ai viteza si un bun control al balonului.Trebuie sa atingi balonul de multe ori pentru a-ti deruta adversarii(dar sa ai grija sa nu il pierzi din control). Daca esti un jucator rapid te apropii usor de adversar si schimbi brusc directia(adica mergi usor spre el si dintr-o data te duci in stanga sau dreapta.astefl o sa treci repede de el, crede-ma). Daca nu ai o viteza foarte mare incearca niste driblinguri "fine".La asta e cam greu de explicat la tastatura.Incearca sa vezi pe Youtube cum dribleaza Lucian Sanmartean ca sa-ti faci o idee.
Si nu in ultimul rand la preluari nu trebuie sa iti tii piciorul prea incordat ca o sa sara mingea.Fii relaxat, ridica-ti piciorul, iar cand vine mingea de sus lasa-ti piciorul usor in jos.E nevoie de mult exercitiu dar daca vei exersa mult vei reusi.

1 răspuns:
| aXy99 a răspuns:

Dreapta.