| AlexandarAlx a întrebat:

Salut, m-am batut cu un prieten el este mai mare ca mine cu un an eu am 15 ani si el are 16 ani. Adica nu a fost cine stie ce bataie, s-a luat de mine ca se crede el mare bataus si a inceput sa imi dea pumni in umar dupa mi-a dat 2 in burta si mi-a luat un pic respiratia eu de nervi ce am avut i-am dat o directa in nas cred(era intuneric)si l-am vazut ca a stat aproape un minut cu capul in jos si cu mana pe la nas(cred ca i-am spart nasu) si dupa mi-a dat si el un pumn dar pe langa ureche si eu am lauto la fuga laughing)
Deci intrebarea mea este cum sa nu mai imi fie frica sa dau.
Ce sa fac sa pot sa dau?
Acum ma oftic ca nu l-am rupt cu bataie cand am avut ocazia (cand statea cu capu in jos)
Nu vreau raspunsuri gen nu e bine sa te bati
Eu fac si sala de cateva saptamana si am fost si o luna la box laughing
Multumesc

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Trebuie sa inveti cateva chestii de baza legate de bataia de strada.E o bataia fara nici o regula, in care scopul tau este sa invingi, indiferent cum. Poate te ajuta asta https://www.youtube.com/watch?v=vQikJV6LVhU FUNDA?

Răspuns utilizator avertizat
| doareuio a răspuns:

Păi, eu normal ți-aș fi dat răspunsul pe care tu ai zis că nu-l accepți laughing dar dacă nu îl accepți, îți voi da o idee.
*Închide ochii, trage aer în piept și gândește-te că nu ar fi nimic ce ar merge rău;
*Nu mai gândi înainte să dai;
*Mai bine lasă-l și nu te coborî la nivelul lor. (Mi se pare cea mai eficientă soluție).
FUNDA? :*

Răspuns utilizator avertizat
| doareuio a răspuns (pentru AlexandarAlx):

Aaa. laughing rolling on the floor păi mai bine fugi că dacă nu fugi îți poate da doi pumni de te liniștește de tot rolling on the floor rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| doareuio a răspuns (pentru AlexandarAlx):

rolling on the floor e bun dacă acum vorbești cu el laughing să-i mai dai una să nu mai poată bea nici o cafea laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| doareuio a răspuns (pentru AlexandarAlx):

Ești de treabăwinking ai facebook? nu mă dar la tine doar că pari de treabă. Adică nu flirtez în nici un caz. (trebuie să dau 1000 de explicații că în zilele noastre se crede orice)

Răspuns utilizator avertizat
| jmenssboss a răspuns:

In primul rand, daca nu ai curaj sa dai in el e un semn bun, inseamna ca nu esti genul de persoana batausa.Dar daca nu vrei sa fii batut de toata lumea si sa devii un "sac de box" ar trebui sa ripostezi.Desigur, nu ar trebui sa il bati tare, doar in asa fel incat sa inteleaga ca nu esti fraier.Incearca sa ii dai in piept, si daca nu ai curaj, incearca sa te gandesti ca el este un simplu sac de box, nu o persoana.
Si doi: as zice sa eviti bataile, pentru ca nu o sa faci altceva decat sa atragi pe alti tipi care te vor vedea ca pe o provocare.