anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut
Ma gândeam sa iau un ciclu de 4 saptamani de Danabol, ce imi puteti spune? Niste sfaturi

7 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Ce danabol iti trebuie tie ma? De unde pana unde ai tras tu concluzia asta? Ai 18-19 ani si visezi la anabolizante (in primul rand nici nu se administrează singur), în al 2 lea rând nu vei face rost de el niciodata, la fel ca drogurile sunt INTERZISE, le iei de la diverși dealeri, dar nu ai nicio garantie ca in fiola se află produsul dorit de tine. În urma căror analize ti s-a recomandat danabol? Pune mana si informeaza-te asupra alimentației, asupra unui antrenament inteligent si odihnei. Si cel mai important, ai răbdare! Rezultatele nu vin in 3 luni, vin in 3 aniwinking.

| Cosmin86 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

E nascut in 99... e un copil care vrea si el muschi cu steroizi laughing)

Copil IDIOT...

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru Cosmin86):

laughing esti pe ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa zeci de ani de sala, pana ajungi sa ai o forta incat sa ti se indoaie bara in maini de la atata greutate. Dupa mai poti vorbi de anabolizante.

| hgcl a răspuns:

Nu-i rau, dar dai si cu acul in buca daca nu vrei doar apa.

| Apollo007 a răspuns:

Efecte secundare Danabol
Exista efecte secundare asociate cu Danabol. Nu este considerat cel mai toxic steroid anabolizant, dar poate avea unele efecte secundare serioase. In general aceste efecte pot fi suportate de un sportiv sanatos, dar trebuie stiut cum pot fi combatute.

Efecte secundare estrogenice
Danabol este un steroid estrogenic, adica se transforma usor in estrogen prin interactiunea cu enzima de aromataza. Metandrostenolon se converteste mai ales in metilestradiol, o forma de estrogen foarte puternica. Provoaca o retentie marcanta de apa; pentru ca mareste brusc greutatea corporala si din cauza retentiei de apa poate aparea marirea tensiunii arteriale si intensificarea palpatiilor. De aceea se recomanda administrarea unor preparate hipotensive, de exemplu Colefinul.

Ginecomastia este foarte probabila cu acest steroid. De fapt, de cele mai multe ori poate parea ca apare peste noapte, de aceea este important sa existe mereu la indemana antiestrogeni!

Este recomandata administarea unor antiestrogeni precum Nolvadex si Proviron, pentru ca Danabol se aromatizeaza aproape in intregime. O optiune mai puternica este Arimidex, dar trebuie folosit cu atentie, pentru ca poate reduce prea mult estrogenul si impreuna cu Danabol poate afecta colesterolul bun.

Efecte secundare androgenice
Poate aparea o acnee masiva pe fata, gat, torace, spate si umeri. In cazul unei predispozitii genetice poate accelera calvitia. De asemenea duce la cresterea parului pe corp si marirea agresivitatii. Poate afecta negativ si prostata, dar intr-o masura mai mica fata de alti steroizi precum testosteronul.

La sportive produce virilizare (cresterea parului pe corp, ingrosarea vocii, marirea clitorisului), chiar si la doze foarte mici. Este foarte rar folosit de femei.

Efecte secundare cardiovasculare
Danabol reduce semnificativ colesterolul bun, HDL. In acelasi timp duce la cresterea colesterolului rau, LDL. Adaugarea unui inhibitor de aromatizare precum Arimidex agraveaza si mai mult aceasta problema. Dieta devine foarte importanta in tinerea sub control a profilului lipidic. Trebuie sa se evite consumul de carbohidrati simplii si excesul de grasimi saturate. Cu cat se foloseste mai des Danabol cu atat este mai importanta dieta si suplimentarea cu omega-3.

Cum am spus poate crea si probleme in privinta tensiunii arteriale din cauza retentiei de apa si cresterii bruste in greutate. Asta impreuna cu scaderea colesterolului bun nu este o combinatie buna pentru cei care au probleme de inima sau un profil lipid foarte prost, asa ca Danabol trebuie evitat de acestia.

Efecte secundare asupra ficatului
O alta problema in cazul administarii de Danabol este solicitarea ficatului. De aceea se foloseste concomitent si Liv-52 sau Essentiale Forte N. Nu se combina cu alti steroizi hepatotoxici si nu se consuma alcool in timpul administrarii! De asemenea, trebuie acordata o atentie sportia si la alte medicamente luate, precum cele fara prescriptie medicala folosite la tratarea racelilor. Acestea pot fi foarte toxice pentru ficat (un exemplu este paracetamolul).

Danabol este considerat un steroid cu potential toxic ridicat pentru ficat. Ciclurile trebuie limitate la maxim 6 saptamani, si intre cicluri pauza trebuie sa fie de minim 6 saptamani.

Efecte secundare asupra testosteronului
S-a demonstrat ca administarea de 20 mg/zi timp de 10 zile reduce producerea testosteronului in organism cu 30-40%.

Un alt dezanvantj al Danabolului este acela ca pe masura incetarii administrarii se semnaleaza o scadera in forta si masa musculara. La persoanele cu un temperament mai aprins poate provoca stari de agresivitate crescuta. Dar in general Danabol este un anabolic al "bunei dispozitii".

| Rorry a răspuns:

Bro, mananca sanatos, trage de fiare si o sa faci si muschi daca te tii de treaba. nu stiu exact cum sta treaba, dar danabol asta contine estrogen, care e hormon feminin, deci...de ce ai vrea sa iei asa ceva?