| Bendes a întrebat:


Mi-am luat niste patine de hockey Reebok 5K si am niste nedumeriri. Trebuiesc ascutite? au lama plata si nu prea am control pe ele uneori imi fuge piciorul, la frane prin alunecare cam nasol. M-am dat de 2-3 ori pe ele si nu stiu daca este normal (sunt incepator la patine ) lamele nu sunt,, perfecte" au cateva ghionturi cred ca asa e normal. Nu mi-am luat patine normale deoarece astea sunt mai rezistente si imi plac mai mult. Ceva sfaturi?

3 răspunsuri:
| vladutzick a răspuns:

Salut. Eu fac hokey de 5 ani si am reebok white k. Iti spun din experienta ca daca stii sa patinezi foarte bie nu iti trebuie canturi. Dar daca esti incepator iti trebuie si canturi si santuri. Sa te mai invat un truc. Pune patinele 5-10 minute in cuptor dar sa stea pe lame, apoi tinele 20 minute pe picioare. Ele se vor mula pe picior si vor fi perfecte. Sper ca te-am ajutat. Daca mai vrei sfaturi intreaba-ma.

| Sarudman a răspuns:

Intotdeauna patinele trebuie sa fie foarte bine ascutite ca sa aiba,, aderenta,, daca nu sunt ascutite nu au nici un rost. Sper ca te am ajutat happy

| Teohari_Matache_1956 a răspuns:

Teo 0722977671 ascuțit patine