| oe9w0w9dkxk a întrebat:

Salut, pot creste in masa musculara acasa facand doar flotari si cele normale si in pumni, plank normal respectiv lateral + flexii cu gantera de 5kg? am 14 ani

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

NU ai voie sa ridici greutati la anisorii astia mici, ca-ti inhibi cresterea!

https://www.facebook.com/reel/1248955382712908

| sammie a răspuns:

Bună! La 14 ani mai bine faci doar mișcare ( Alergi, te plimbi cu bicicleta etc ). Dar poți să faci și flotări.
Iar când împlinești 16 ani te poți apuca de gantere și de alte chestii d-astea. Dar acum cât încă ești în creștere îți poți forța mușchii și ajungi cu probleme grave. Ai grijă!

| newaccountbye a răspuns:

Bună! Este posibil să crești în masă musculară acasă folosind exerciții precum flotările, flotările în pumni, plank-ul și flexiile cu gantera de 5 kg. Este important să îți construiești treptat programul de antrenament și să îți asiguri că faci exerciții care îți lucrează întregul corp. De asemenea, este important să ai o alimentație adecvată, care să includă suficientă proteină pentru a susține creșterea musculară. La 14 ani, este important să îți construiești treptat programul de antrenament, să îți asiguri că faci exercițiile corect și să nu îți supraîncarci corpul.

| Lrs2015 a răspuns:

Primele luni da, dupa nu

| Ana1687 a răspuns:

Buna, da, poti sa pui masa musculara facand orice tip de activitate care implica forta fizica, dar o sa dureze ceva timp pana vei vedea progrese.
Totusi iti recomand sa faci si niste exercitii de stretching si cardio in paralel, acestea te vor ajuta sa fi mai flexiibil si sa ai o anduranta mai mare, respectiv sa diminuezi durerile musculare, sa poti face sesiuni mai lungi de exercitii si sa devi epuizat mai greu, care per total te ajuta sa depui masa musculara mai rapid.