| Lu'nush_Kloner_1997 a întrebat:

sunt portar si vreau sa afluu cum sa fiu mai atent pe minge! atuncii cand vine in spre mine

Răspuns Câştigător
| Trasnea_Vladut_Andrei_1993 a răspuns:

Si eu sunt portar si eu am o tactica : 1: cand suteaza ma uit in primul rand daca este emotionat sau nu iar dupa ma uit cum loveste in minge 2: chiar daca mingea se duce tare tare o vezi unde se duce inainte sa traga in minge! 3: depinde cum este jucatorul cand trage daca este fricos ii este frica sa nu greseasca da incet si se vede si din ochii dar daca este hotarat sa dea gol si trage tare eu te sfatuiesc sa nu incerci sa prinzi mingea pentru ca vine cu viteza mare si nu ai putea sa o prinzi dar sa nu o parezi in fata! sunt bucuros daca te-am ajutat big grin fundita?

5 răspunsuri:
| Apocaliptic a răspuns:

Uita-te la ochii jucatorului cand trage.

| Chio9 a răspuns:

Lipeste o poza cu o femeie dezbracata pe minge happy

| steffyboy a răspuns:

In primul rand sa nu te feresti de minge...Trebuie sa te pozitionezi bine in poarta in functie de jucatorul care poarta balonul si trebuie sa fi atent la picior sa vezi cum loveste mingea cu piciorul.

| Stef0909 a răspuns:

Da stiu si eu sunt portar si am o tactica.
1.ma uit cum suteaza jucatorul
2.vad daca mingea vine cu viteza sau nu
3.sunt cu ochii in 4 dupa ea in ce directie se ducewinking
Nu cred ca ti-am fost de foloslaughingfunda?

| Anndy99 a răspuns:

Nu trebuie sa fii atent la minge(cand esti singur cu jucatorul) trebuie doar sa il intimidezi:cum? cand vine spre tine alergi si tu spre el, te uiti direct in ochii lui (fii atent si la minge) si va rata fiind intimidat. La mine merge, cateodata nici nu ating mingea si cei care trag dau peste poarte. Scuza lor: M-a intimidat.
Incearca, GOOD LUCK