anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știe cineva dacă, în cadrul vizitei medicale de la politie-jandarmi, examinatorii pot afla de o operatie(care nu se vede) adica sa fie trecută undeva unde sa verifice examinatorii?
Mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| ArmyCaptain28 a răspuns:

Evident ca pot sa verifice astfel de lucruri. Daca interventia chirurgicala pe care ai avut-o a fost facuta in mod legal, cu siguranta a fost trecuta intr-o baza de date la care cei din departamentele de politie au acces foarte usor. Dar oricum, nu te vor declara inapt daca vrei sa urmezi o scoala / facultate de Politie / Jandarmerie din cauza unei operatii din trecut, depinde insa de gravitatea acelei operatii si afectiunea de care ai suferit, dar pentru chestii marunte, de exemplu o apendicita, nu vei fi declarat inapt daca esti vindecat complet.

| Breack_Andreww_1981 a răspuns (pentru ArmyCaptain28):

Mi-e greu sa cred ca verifica baza de date a celor 500 de candidați. Oricum, îți mulțumesc!

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Dar ce operatie ai facut asa de invizibila? ti-ai vandut un rinichi este? happy
Baza de date, ma face sa rad colegul care a comentat asta, daca fac o operatie la privat nu vad ce baza de date are politia acces iar daca am facut-o acum zeci de ani cand completam 2 foi iarasi nu apare nicaieri. Acuma tu vei sti, daca este ceva grav cum sunt operatiile la plamani nu stiu daca vei putea fi compatibil cu meseria asta, dar pentru o operatie de amigdale sau apendice nu vad de ce ai fi respins.

| Breack_Andreww_1981 a răspuns (pentru Simpatic):

E la privat, asa ma gandesc si eu.E vorba de un ligament.Am mobilitate 100% si competente sportive peste medie.Dar o artrscopie e artroscopie în ochii lor