| beniTpirvu a întrebat:


Acum vreo 3 ani m-am accidentat destul de grav la glezna (cand am vrut sa dau cu exteriorul in mingea de fotbal si am dat cu piciorul in pamant(sintetic) ).Nu prea am putut sa merg, nu m-am dus la doctor am stat asa sa-mi treaca si o data la 2 luni (macar) faceam entorsa.Am facut si acum cand jucam fotbal am vrut sa opresc o minge sa intre in poarta si m-am lovit la picior.

Intrebarea mea este pentru cei ce au mai avut asa ceva. CE POT SA FAC?, si sa evit o urmatoare entorsa (sunt jucator de fotbal )

Răspuns Câştigător
| Alexandru a răspuns:

In conditiile in care nu ai fost deloc la medic, ar fi bine sa o lasi mai usor cu fotbalul. Orice cat de mica entorsa, luxatie sau mai ales, ruptura va face ca oasele si modul lor de a fi sudate sa nu mai fie aceleasi. Deci clar, nu e bine ce ti se intampla. Nefiind de prima data la medic, glezna ta a devenit un punct nevralgic si este un pericol latent! Chiar e necesar ca o perioada mai lunga de timp sa iei o pauza si sa nu mai joci fotbal sau sa-ti uzezi prea tare piciorul. Glezna este extrem de sensibila si loviturile in zona ei sunt tare dureroase. Bine ai face sa mergi la medic acum si sa vezi cum te poate ajuta si ce parere are! Bafta multa si sanatate! happy

2 răspunsuri:
| SimoFralala a răspuns:

Consulta cat mai rapid un medic, o sa iti zica exact ce ai si daca mai poti continua cu fotbalul. Nu e de joaca cu asa ceva. Probabil e destul de grav, nu mai continua fara a vedea un medic. El iti va spune exact daca mai poti continua sau nu.

| ThisIsBIS a răspuns:

Du-te urgent la un medic!